ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Smart Catalog: Ξεχάστε τα φυλλάδια και τους συμβατικούς καταλόγους

Smart Catalog: Ξεχάστε τα φυλλάδια και τους συμβατικούς καταλόγους

Οι συμβατικοί έντυποι κατάλογοι και τα φυλλάδια για το Delivery ανήκουν πλέον στο παρελθόν σύμφωνα με την Smart Up, καθώς έχει λανσάρει στην αγορά δύο καινοτόμα προιόντα! Το Smart Catalog ήρθε για να αντικαταστήσει τους παλιούς έντυπους καταλόγους των καταστημάτων εστίασης και όχι μόνο, ενώ το Quick 'n Easy είναι η πιο νέα, γρήγορη και έξυπνη λύση για το Delivery!

Ο Βασίλης Τσίτουρας CEO της εταιρείας θα μας αναλύσει τις δυνατότητες των παραπάνω προιόντων και θα μας πει γιατί να τα επιλέξουμε.

Το Quick 'n Easy δίνει την δυνατότητα στο κάθε κατάστημα να έχει την δική του εφαρμογή για Delivery χωρίς προμήθειες σε ενδιάμεσους, έτσι γίνεται απόσβεση της υπηρεσίας από τον πρώτο κιόλας μήνα λειτουργίας της!

Επιθυμείτε μία αλλαγή στο μενού σας? Ξεχάστε τα έξοδα για νέα φυλλάδια, εκτυπώσεις και διανομές. Πλέον μπορείτε να κάνετε όσες αλλαγές θέλετε, όποτε θέλετε με το πάτημα ενός κουμπιού!

Το κάθε προιόν παρουσιάζεται με λαχταριστές φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές καθώς δεν υπάρχει ο περιορισμένος χώρος, για τις φωτογραφίες, όπως στον τυπωμένο κατάλογο.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του Quick 'n Easy είναι:

Η δυνατότητα παρουσίασης του μενού σε απεριόριστο αριθμό γλωσσών.

Ο διαχωρισμός των προιόντων ανά κατηγορία και ταξινόμιση της επιλογής σας.

Η κατηγοριοποίηση των συστατικών του κάθε προιόντος για την επιτυχημένη ενημέρωση των πελατών σχετικά με αλλεργίες και δυσανεξίες που μπορεί να έχουν σε κάποιο από αυτά.

Εκτύπωση της παραγγελίας στο κατάστημα για να ενημερώνεται η κουζίνα ή όποιο άλλο τμήμα θέλετε.

Εκτύπωση του χάρτη με την διεύθυνση του πελάτη για την αποφυγή χρονοβόρων διαδικασιών εύρεσής της.

Προσθήκη όσων υποκαταστημάτων επιθυμείτε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών σας ανάλογα με την διεύθυνση τους.

Τέλος έχετε σκεφτεί ποτέ ότι θα μπορούσατε να στείλετε απευθείας μήνυμα στους πελάτες σας? με τις ειδοποιήσεις push μπορεί να στείλει το κατάστημα νέα και προσφορές για να επικοινωνήσει άμεσα με τους πελάτες του, χτίζοντας μία σχέση εμπιστοσύνης και αφοσίωσης μαζί τους.

Το επόμενο επιτυχημένο προιόν είναι ο ηλεκτρονικός διαδραστικός κατάλογος Smart Catalog! Παρέχει στους πελάτες μία ξεχωριστή εμπειρία, καθώς επιτρέπει την προβολή του κάθε προιόντος με λεπτομερή παρουσίαση (φωτογραφίες, συστατικά, περιγραφές). Με την εγκατάσταση του Smart Catalog στα tablet της επιχείρησης μπορείτε να ξεχάσετε το κλασσικό τυπωμένο μενού. Καθώς κάνετε όσες αλλαγές επιθυμείτε χωρίς να σπαταλάτε τα χρήματά σας στην εκτύπωση νέων καταλόγων.

Ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στα προιόντα ανά κατηγορία και ανά είδος. Υπάρχει η καταγραφή των αλλεργιογόνων ένα ένα και όχι όλα μαζί ώστε ο πελάτης να μπορεί να τα επιλέξει με ασφάλεια το προιόν της επιλογής του. Επίσης παρέχεται η πολύ σημαντική λειτουργία των απεριόριστων ξένων γλωσσών.

Οι πελάτες ενημερώνονται πλήρως για τα αγαπημένα τους προιόντα με έναν διασκεδαστικό και οικείο τρόπο μέσω ενός tablet μαθαίνοντας όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν για το κάθε προιόν και προσθέτοντας τα προιόντα στο καλάθι τους για την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους.

Mε την στρατηγική συνεργασία με την εταιρία <<Ελευθερίου Ι και ΣΙΑ Ο.Ε.>> (Twinsoft Athens) η Smart Up επεκτείνει τις υπηρεσίες της στη νότια Ελλάδα και πραγματοποιείται η ενοποίηση δύο πλατφορμών έχοντας σαν αποτέλεσμα την δημιουργία ενός καινοτόμου προιόντος για delivery.