ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS έτρεξε για τα παιδιά στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος»

Η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS έτρεξε για τα παιδιά στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος»

Την Κυριακή, 2 Απριλίου τα μέλη της ΙΚΕΑ RUNNING TEAM έδωσαν ραντεβού στη Θεσσαλονίκη και έτρεξαν για ένα πολύ καλό σκοπό, την ενίσχυση του Προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας της ΙΚΕΑ, «Σταθμοί Χαράς».

Ο Διεθνής Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος» αποτελεί ένα μεγάλο αθλητικό αλλά και πολιτιστικό γεγονός, στο οποίο η ΙΚΕΑ, συμμετέχει ενεργά.

Από το Σάββατο φιλοξενήθηκαν αρκετές αθλητικές αλλά και διασκεδαστικές δράσεις στο περίπτερο της ΙΚΕΑ. Τα παιδιά έπαιξαν και έμαθαν για τον αθλητισμό μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, ενώ τα μέλη της IKEA RUNNING TEAM είχαν στην διάθεση τους τον προπονητής της ομάδας Βαγγέλη Ζαρουχλιώτη για να τους δώσει συμβουλές και να λύσει κάθε απορία.

Φέτος, οι συμμετοχές με την IKEA RUNNING TEAM υπερέβησαν τις 1.000 και ανάμεσα σε αυτές ήταν οι Θοδωρής Μαραντίνης, Γιάννης Αϊβάζης, Ευγενία Σαμαρά, Γιάννης Ποιμενίδης, Ολίβια Γαβρίλη και Έλενα Γαλίφα. Όλα τα μέλη της IKEA RUNNING TEAM έτρεξαν για να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους και ταυτόχρονα για όλους ήταν ιδιαίτερη η χαρά αφού για κάθε συμμετοχή η ΙΚΕΑ έδωσε 5 ευρώ για την ενίσχυση του προγράμματος «Σταθμοί Χαράς» .

Για το 2017, η ΙΚΕΑ δεσμεύεται να συνεχίσει να δημιουργεί «Σταθμούς Χαράς». Σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των σταθμών και τις αρμόδιες τοπικές αρχές, το 2017 θα διαμορφώσει και θα εξοπλίσει πάνω από 20 δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα. Για την ΙΚΕΑ τα παιδιά είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στον κόσμο γι’ αυτό και δε θα σταματήσουμε ποτέ να προσπαθούμε, για να τους εξασφαλίσουμε μια καλύτερη καθημερινή ζωή.

Γιατί για τα παιδιά δεν πρέπει ποτέ να σταματάς να προσπαθείς.