ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι ημιτελικοί Παναθηναϊκός Superfoods-ΑΕΚ και Άρης-Ολυμπιακός στη Nova!

Οι ημιτελικοί Παναθηναϊκός Superfoods-ΑΕΚ και Άρης-Ολυμπιακός στη Nova!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών τηςNova,τηνΠέμπτη11 Μαΐουκαι τοΣάββατο 13 Μαΐου,θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουνζωντανάκαιαποκλειστικά,τον 1ο αγώνα της σειράς των αναμετρήσεωνΠαναθηναϊκόςSuperfoods– ΑΕΚκαι το 2οπαιχνίδι της σειράς των αναμετρήσεωνΆρης - Ολυμπιακόςγια την ημιτελική των play offs τηςStoiximan.grBasketLeague. Οι αναμετρήσεις θα προβληθούν και από την υπηρεσίαNovaGO.

nova

Η αρχή γίνεται την Πέμπτη 11 Μαΐου στις 19:00 με τον πρώτο αγώνα Παναθηναϊκός Superfoods – ΑΕΚ που θα μεταδοθεί από το Novasports2HD, από την υπηρεσία NovaGO και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή και στο σχόλιο από το κλειστό του ΟΑΚΑ «Νίκος Γκάλης» θα είναι οι Γιώργος Συρίγος και Δημήτρης Καρύδας και στο ρεπορτάζ ο Χρήστος Καούρης.

Η συνέχεια είναι το Σάββατο 13 Μαΐου στις 17:00 με το δεύτερο παιχνίδι Άρης – Ολυμπιακός που θα καλυφθεί από το Novasports2HD, από την υπηρεσία NovaGO και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή και στο σχόλιο από το κλειστό του ΟΑΚΑ «Νίκος Γκάλης» θα είναι οι Γιάννης Πάγκος και Χρήστος Καούρης και στο ρεπορτάζ ο Ευγένιος Δαδαλιάρας.

-Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των μεταδόσεων Live Streaming στο www.novasports.gr/WebTV

-Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για LIVE κάλυψη των αγώνων

Σχετικές ειδήσεις