ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Nestlé Ελλάς Νοιάζεται και προσφέρει γεύματα αγάπης με τη βοήθεια του «Μπορούμε»

Η Nestlé Ελλάς Νοιάζεται και προσφέρει γεύματα αγάπης με τη βοήθεια του «Μπορούμε»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πασχαλινή πρωτοβουλία της πλατφόρμας επιβράβευσης nestlenoiazomai.gr.

Με την ενεργή συμμετοχή των μελών της πλατφόρμας η Nestlé Ελλάς θα προσφέρει επιπλέον 3.000 γεύματα αγάπης σε οικογένειες που έχουν ανάγκη μέσω του οργανισμού «Μπορούμε».

Με αυτή την ενέργεια ο συνολικός αριθμός των γευμάτων αγάπης που έχει προσφέρει η πλατφόρμα τους τελευταίους μήνες μέσω του «Μπορούμε» φτάνει στις 13.000!

Σε συνέχεια της χριστουγεννιάτικης πρωτοβουλίας στο πλαίσιο της οποίας η Nestlé Ελλάς προσέφερε ένα γεύμα για κάθε Κουπόνι Επιβράβευσης που έφτιαξαν τα μέλη του nestlenoiazomai.gr, η εταιρεία προχώρησε σε μια ακόμη εορταστική πρωτοβουλία που με τίτλο «Καλό Πάσχα με μια πράξη αγάπης», είχε ως αποτέλεσμα τη δωρεά 3.000 ακόμη γευμάτων (βρεφικά προϊόντα, δημητριακά πρωινού Fitness, πουρές Maggi) σε οικογένειες χαμηλού εισοδήματος. Η ανταπόκριση των μελών ήταν για μια ακόμη φορά ιδιαίτερα θερμή, καθώς σε μόλις 15 ημέρες, συγκεντρώθηκαν σχεδόν 1.400 κουπόνια αγάπης ενός ή δύο γευμάτων, που αντιστοιχούν σε περισσότερες από 2.500 μερίδες.

Η εταιρεία αποφάσισε να ενισχύσει την προσφορά στρογγυλοποιώντας τον αριθμό των γευμάτων σε 3.000, επιβραβεύοντας με έναν διαφορετικό τρόπο τόσο τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, αλλά και τα μέλη της πλατφόρμας που έσπευσαν να συμμετέχουν στην ενέργεια.

Τα μέλη του nestlenoiazomai.gr προσέφεραν διπλό χαμόγελο στον συνάνθρωπό τους, επιλέγοντας στην πλειονότητά τους κουπόνι 2 μερίδων και χαρίζοντας έτσι περισσότερους πόντους τους για αυτόν τον καλό σκοπό. Σε συνδυασμό με την πρωτοβουλία του Δεκεμβρίου, η συνολική προσφορά της εταιρείας μέσω της πλατφόρμας www.nestlenoiazomai.gr φτάνει τα 13.000 γεύματα αγάπης, επιβεβαιώνοντας πως η Nestlé Νοιάζεται πραγματικά για την ελληνική οικογένεια.

Η υποστήριξη των οικογενειών χαμηλού εισοδήματος είναι ένας από τους κεντρικούς πυλώνες κοινωνικών δράσεων της Nestlé στην Ελλάδα. Με σταθερές δωρεές προϊόντων μέσω των κοινωνικών δομών σε όλη την Ελλάδα, η εταιρεία φροντίζει να στέκεται δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δυο τελευταία χρόνια η εταιρεία προχώρησε στη δωρεά 700.000 βρεφικών γευμάτων σε όλη την Ελλάδα, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει δωρίσει προϊόντα συνολικής αγοραστικής αξίας που ξεπερνά τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Η Αγγελική Παπαδοπούλου, Υπεύθυνη Εταιρικών Υποθέσεων Nestlé Ελλάς, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε θέση να προσφέρουμε, με τη σημαντική συνδρομή του “Μπορούμε”, 3.000 επιπλέον χαμόγελα, μέσω ακόμα μιας πρωτοβουλίας του nestlenoiazomai.gr. Αισίως σε λίγους μόλις μήνες φτάνουμε τα 13.000 γεύματα αγάπης συνολικά, για οικογένειες που έχουν ανάγκη, κάνοντας πράξη τη δέσμευση της Nestlé Ελλάς για συνεχή στήριξη στην ελληνική οικογένεια». Και πρόσθεσε: «Η ενέργεια “Καλό Πάσχα με μια πράξη αγάπης” αποτελεί ένα ακόμα κομμάτι της υπόσχεσης της Nestlé για καλή διατροφή και καλύτερη ζωή. Με αντίστοιχες πρωτοβουλίες θα συνεχίσουμε να επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας για στήριξη σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα».

Ο Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, ιδρυτικό μέλος του Μπορούμε, δήλωσε σχετικά: «Είναι τιμή και χαρά για το Μπορούμε να συνδράμει σε πρωτοβουλίες όπως αυτή της πλατφόρμας επιβράβευσης www.nestlenoiazomai.gr της Nestlé Ελλάς, οι οποίες έχουν στόχο να στηρίξουν οικογένειες χαμηλού εισοδήματος σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας χιλιάδες γεύματα προς αυτούς που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Εκ μέρους όλων των κοινωφελών φορέων που θα δεχτούν τα γεύματα θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Nestlé Ελλάς για αυτήν τη γενναιόδωρη και ουσιαστική προσφορά».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Nestlé στην Ελλάδα, επισκεφθείτε το www.nestle.gr

Για συμβουλές για τη διατροφή, την υγεία και την ευεξία όλης της οικογένειας, καθώς και το Πρόγραμμα Επιβράβευσης ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, επισκεφθείτε το www.nestlenoiazomai.gr