ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τα Restaurant 100 Awards!

Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τα Restaurant 100 Awards!

Τα καλύτερα στέκια για φαγητό σε όλη την Ελλάδα ξεκίνησαν να ψηφίζουν σήμερα τα μέλη της κριτικής επιτροπής των Restaurant 100. Οι επιλογές αυτές των 100+ επώνυμων εκπροσώπων του business, του lifestyle και της γαστρονομίας θα διαμορφώσουν την power list των κορυφαίων εστιατορίων της χώρας για το 2017.

Στην κριτική επιτροπή των Restaurant 100 Awards (www.restaurant100.gr) συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι: Ορέστης Ανδρεαδάκης – Καλλιτεχνικός Διευθυντής Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, Χάρης Βαφειάς – CEO Stealthgas, Maud Vidal-Naquet – Δημοσιογράφος Le Figaro, Γρηγόρης Ζαριφόπουλος – Country Manager Google, Πάνος Ιωαννίδης, R&D Chef, Άλεξ Κάβδας – Creative Communicator, Μίλτος Καμπουρίδης – CEO Dolphin Capital Partners, Χρήστος Κωσταρέλλος – Σχεδιαστής, Μαρίνα Μπουτάρη – Founder Trip2Taste, Ντίνα Νικολάου – Chef, Λόλα Νταΐφά – Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων, Γιώργος Παπαλέξης – CEO Zolotas, Σπύρος Πέγκας, Αντιδήμαρχος Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Στέλιος Πιρπινιάς – Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής HSBC, Δημήτρης Πούπαλος – Creative Photographer, Γιούλικα Σκαφιδά – Ηθοποιός, Μύρωνας Στρατής – Τραγουδιστής, Ιλεάνα Τούντα – Γκαλερίστα, Λάμπρος Φισφής – Stand Up Comedian, Ελένη Ψυχούλη – Δημοσιογράφος.

Η πολυφωνία αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των Restaurant 100 Awards τα οποία και έχουν σαν στόχο να αναδείξουν τα στέκια των «ψαγμένων» foodies, ανεξαρτήτως επαγγελματικής ιδιότητας.

Οι κριτές ψηφίζουν με απόλυτη ελευθερία, χωρίς να δεσμεύονται από κάποια λίστα προεπιλογών, γεγονός που αναμένεται να δημιουργήσει ευχάριστες εκπλήξεις όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα. Με βάση τις επιλογές που θα καταχωρίσουν οι κριτές στην ειδικά σχεδιασμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα του διαγωνισμού, θα διαμορφωθεί η power list των 100 κορυφαίων εστιατορίων της Ελλάδας η οποία και θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα Restaurant100.gr.

Tα «Restaurant 100 Awards» θα αναδείξουν κορυφαίες γαστρονομικές εμπειρίες, εστιατόρια τοπικής Ελληνικής κουζίνας, summer restaurants, «κρυφά διαμάντια» αλλά και μαγαζιά που ενδείκνυνται για business lunch, romantic dinner ή για έξοδο με όλη την οικογένεια.

Η βράβευση των νικητών θα γίνει σε τελετή απονομής τον Ιούνιο του 2017 και αναμένεται να συγκεντρώσει σεφ, εστιάτορες, δημοσιογράφους και foodies.

Τα «Restaurant 100 Awards» διοργανώνει το Hotel&Restaurant της Boussias Communications.

Για περισσότερες πληροφορίες

Τζένη Αναγνωστοπούλου
Project Manager
Boussias Communications
Τ.: 2106617777 (εσωτ. 255)
Cel.: 6940600600
Email: ja@boussias.com
W: www.restaurant100.gr

Σχετικές ειδήσεις