ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Coca-Cola: Μία ιστορία φτιαγμένη από πολλά χέρια, όπως του Νίκου

Coca-Cola: Μία ιστορία φτιαγμένη από πολλά χέρια, όπως του Νίκου

Θυμάσαι τα πρώτα σου επαγγελματικά βήματα; Κάθε νέος ξεκινάει γεμάτος όνειρα και αισιοδοξία να κατακτήσει τον κόσμο! Κάποιοι με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή καταφέρνουν να φτάσουν στην κορυφή. Έτσι γίνονται οι πρωταγωνιστές μίας διαχρονικής ιστορίας, αφήνοντας το δικό τους αποτύπωμα…

Ένας από αυτούς, είναι ο Νίκος. Ξεκίνησε την καριέρα του ως πωλητής στην Coca-Cola Τρία Έψιλον πριν από περίπου είκοσι χρόνια. Σε αυτό το διάστημα εξελίχθηκε και πέρασε από σημαντικές θέσεις ευθύνης, όπως εκείνη του Διευθυντή Πωλήσεων σε ένα μεγάλο γεωγραφικό διαμέρισμα. Ο Νίκος όμως δεν σταμάτησε εκεί. Δεν έπαψε ποτέ να αγωνίζεται και να δημιουργεί, μέχρι να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Γεμάτος γνώσεις και εμπειρία από τη μακρά θητεία του, ξεκίνησε τη δική του επιχείρηση στον τομέα του χονδρεμπορίου σε τρόφιμα και ποτά. Πιο συγκεκριμένα, πήρε την απόφαση να κάνει το μεγάλο βήμα και να δημιουργήσει μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στη Βόρεια Ελλάδα. Αναπτύχθηκε, έγινε ένας σημαντικός προμηθευτής στην περιοχή του και μεγάλος πελάτης του ευρύτερου κλάδου.

Οι πρωταγωνιστές μιας διαχρονικής ιστορίας…

Και η ιστορία του Νίκου, είναι μόνο μία από τις χιλιάδες που συνθέτουν τη συνολική ιστορία της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola στην Ελλάδα. Άνθρωποι διαφορετικών γενιών, γεμάτοι όνειρα, όρεξη και πάθος εργάζονται και αφήνουν το δικό τους μοναδικό αποτύπωμα σε περισσότερα από 200 διαφορετικά προϊόντα, που παράγονται και προσφέρονται καθημερινά στην ελληνική αγορά. Είναι οι άνθρωποι χάρη στους οποίους μπορούμε να απολαμβάνουμε μερικά από τα αγαπημένα μας προϊόντα.

Για να τους γνωρίσουμε λίγο καλύτερα, αρκεί να σκεφτούμε πως είναι τα χέρια των 1.844 εργαζομένων, 1.150 μικρών και μεγάλων παραγωγών, 4.000 προμηθευτών, συνεργατών και όλων όσοι εργάζονται στα συνολικά 130.000 σημεία πώλησης των προϊόντων της Coca-Cola και της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Είναι ακόμα τα σταθερά χέρια των ανθρώπων στις πωλήσεις, όπως εκείνα του Νίκου, που φροντίζουν για κάθε ανάγκη των πελατών του δικτύου, αλλά και τα χέρια εκείνων που εργάζονται στο χονδρεμπόριο ή το λιανεμπόριο και φροντίζουν να φτάνουν τα προϊόντα σε εμάς.

Έργο, όχι μόνο με οικονομική αλλά και κοινωνική σημασία…

Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της ιστορίας της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola για σχεδόν πενήντα χρόνια στην Ελλάδα, που συνθέτουν μια αλυσίδα αξίας που δημιουργεί ετησίως 924 εκατ. ευρώ προστιθέμενη αξία, αξία ίση με το 0,5% του ΑΕΠ της χώρας μας.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ένα μέρος της αξίας αυτής, έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς επενδύεται σε κοινωνικά προγράμματα, στη στήριξη νέων επιστημόνων και επιχειρηματιών, στην ανακαίνιση σχολείων, στη προστασία του περιβάλλοντος. Η προσπάθειά τους και το έργο τους αποκτούν επιπλέον αξία και ενισχύουν ολόκληρη την κοινωνία, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας.

Είναι τα χιλιάδες χέρια των εργαζομένων στις παραγωγικές μονάδες και στα γραφεία, των παραγωγών, των προμηθευτών και συνεργατών που τελικά διαμορφώνουν το αποτύπωμα αξίας της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola στην Ελλάδα και δίνουν την έμπνευση για το αύριο. Γνώρισέ τους καλύτερα μέσα από το βίντεο που ακολουθεί και δημιουργήθηκε για να τους ευχαριστήσει!


Διαβάστε περισσότερα για την καμπάνια στο εξής link.