ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυτή είναι η εταιρεία που κέρδισε τις καρδιές και τους ουρανίσκους των Ελλήνων

Αυτή είναι η εταιρεία που κέρδισε τις καρδιές και τους ουρανίσκους των Ελλήνων

Η έννοια του cocktail catering σε εκδηλώσεις δεν είναι καινούρια, ωστόσο, μια ομάδα νέων Ελλήνων κατάφερε να την εξελίξει και να δημιουργήσει μια ξεχωριστή υπηρεσία που πλέον, κερδίζει έδαφος και εκτός Ελλάδος.

Ο λόγος για τη DrinkWorks, μια εταιρεία που δημιούργησε πρώτη το 2009 στην Ελλάδα την ιδέα του DIY cocktail delivery και κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση και τους ουρανίσκους των Ελλήνων, οι οποίοι αγκάλιασαν το καινοτόμο αυτό εγχείρημα. Σήμερα, η DrinkWorks και τα Cocktails kits της μπαίνουν στα ελληνικά σπίτια και τις εταιρείες, ενώ έχουν καταφέρει να «κατακτήσουν» ακόμη και τη διεθνή αγορά.

Τα cocktails στην πόρτα σας

Οι επιλογές που προσφέρει η εταιρεία είναι πολλές και καλύπτουν τις ανάγκες κάθε κοινού: Από cocktails kits με κλασικές συνταγές σε σπίτια και την κάλυψη γάμων με φορητά μπαρ, μέχρι εταιρικά events και πάρτι. Παράλληλα, η εταιρεία παρέχει μοναδικές ιδέες για δώρα και event supplies, για επίσημες εκδηλώσεις. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια υπηρεσία που «λύνει» τα χέρια αφού οι επιλογές, η άμεση εξυπηρέτηση και τα ποιοτικά προϊόντα, μπορούν να βρεθούν σε κάθε χώρο με ένα «κλικ» μέσω του e-shop της Drinkworks.

Βασικό μέλημα της ομάδας της DrinkWorks είναι να εξυπηρετούνται άμεσα όλες οι ανάγκες των καταναλωτών και την ίδια ώρα να διασφαλίζεται η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχονται. Αυτό σημαίνει ότι events της «τελευταίας στιγμής» μπορούν να διοργανωθούν άμεσα, ακόμη κι αν δεν υπάρχουν οι υποδομές, χάρη στο τμήμα design, που φροντίζει για την εφαρμογή του concept που επιθυμεί ο πελάτης στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Premium events για special πελάτες

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες εταιρείες στην Ελλάδα διοργανώνουν special events για τους εργαζόμενους και τους πελάτες τους. Η DrinkWorks προσφέρει τη λύση στις «tailor made» ανάγκες εταιριών και ιδιωτών, πηγαίνοντας τα θεματικά events ένα βήμα παραπέρα με τα cocktails και τα δώρα της που προορίζονται για ένα premium target audience όπως CEO’s, COO’s και CFO’S.

Ακόμη, προσφέρει Cocktail Gift Boxes σε οικολογικές συσκευασίες δώρου που περιέχουν branded αλκοολούχα ποτά, φρέσκα υλικά και premium αξεσουάρ. Ακολουθώντας τις συνταγές της DrinkWorks οι παραλήπτες μπορούν να παρασκευάσουν τα πιο απολαυστικά cocktails μόνοι ή με τη βοήθεια των bartender της ομάδας.

Νέο event, νέο project

Κάθε event είναι και ένα διαφορετικό project για την εταιρεία που φέρνει όλα τα απαραίτητα υλικά και φυσικά τους επαγγελµατίες bartenders στον χώρο που επιθυμεί ο πελάτης και σερβίρουν τα πιο απολαυστικά κοκτέιλ, δημιουργώντας τις ιδανικές για την εκάστοτε περίσταση συνταγές (µε ή χωρίς αλκοόλ), για ζεστή σοκολάτα, καφέ και smoothies.

011

Cocktail Seminars / Team Building

Μια ακόμη πρωτοποριακή ιδέα από τη Drinkworks είναι τα Cocktail Seminars. Είτε πρόκειται για ιδιώτες που θέλουν να μάθουν ενδιαφέροντα πράγματα γύρω από το αλκοόλ και το cocktail είτε για τους υπαλλήλους μιας εταιρίας που θέλουν να συσφίξουν τις σχέσεις τους η DrinkWorks έχει προτάσεις για κάθε περίπτωση.

Μαθαίνοντας στη θεωρία αλλά και την πράξη για την παρασκευή των cocktails με τη βοήθεια των έμπειρων bartenders της Drinkworks, αναπτύσσεται το κομμάτι της επικοινωνίας μεταξύ της ομάδας, το ομαδικό πνεύμα για την επίτευξη του κοινού στόχου, ενώ παράλληλα βελτιώνονται οι ικανότητες του team όπως ο καταμερισμός αρμοδιοτήτων και το time management.

Σχετικές ειδήσεις