ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Project: Ανακαίνιση κουζίνας τώρα!

Project: Ανακαίνιση κουζίνας τώρα!

Αποτελεί την «καρδιά» του σπιτιού και είναι το μέρος στο οποίο έρχεται κοντά κάθε οικογένεια, έπειτα από μια δύσκολη ημέρα.

Από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας, η κουζίνα θεωρείται ο πιο σημαντικός χώρος σε ένα σπίτι και ευτυχώς, εν έτει 2017, υπάρχουν πολλές επιλογές ώστε να δημιουργήσεις την κουζίνα των ονείρων σου.

Αν σχεδιάζεις να ανανεώσεις τον σημαντικό αυτό χώρο και να γίνεις ο «Ήρωας του Σπιτιού», πρέπει να ξέρεις πότε είναι η κατάλληλη στιγμή και ποια τα βασικά σημεία στα οποία αξίζει να εστιάσεις, χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία, για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Χώρος και διάταξη

Ένας σημαντικός λόγος για να ανακαινίσεις την κουζίνα σου, είναι ο χώρος. Αν αισθάνεσαι ότι δεν επαρκεί, διότι η οικογένειά σου μεγάλωσε ή απλά νιώθεις ότι έχεις πλέον κι άλλες ανάγκες, τότε μάλλον ήρθε η ώρα για ανανέωση. Προτού προβείς σε αγορές, σκέψου πως θα ήθελες να είναι η διαρρύθμιση της κουζίνας και επίλεξε τη σωστή διάταξη στα έπιπλα. Μια καλή λύση για οικογένειες αποτελεί η νησίδα. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο και μοντέρνο τρόπο διάταξης που εξασφαλίζει επιπλέον επιφάνεια εργασίας, καθώς και χώρους αποθήκευσης.

kouzina2

Οι συσκευές και οι αποθηκευτικοί χώροι

Ανάγκη για ανακαίνιση υπάρχει όταν οι συσκευές του σπιτιού είναι παλιές και δεν ικανοποιούν τις, ολοένα αυξανόμενες, ανάγκες σου. Η αλλαγή συσκευών συνεπάγεται σε αρκετές περιπτώσεις και αλλαγή του πάγκου ή αποθηκευτικών χώρων. Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις μέτρα σε όλες τις διαστάσεις του χώρου. Αν χρειάζεσαι περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, τότε μπορείς να συμβουλευτείς τον κατάλογο της Leroy Merlin για να βρεις όλες τις εναλλακτικές λύσεις για εσωτερικές ντουλάπες, κάθε είδους.

Πάτωμα

Αν το πάτωμα της κουζίνας χρειάζεται αλλαγή, τότε φρόντιζε να ταιριάζει απόλυτα με το στυλ του χώρου, ώστε να αποπνέει η κουζίνα μια εικόνα αρμονίας. Μια εύκολη λύση είναι το PVC δάπεδο. Τα βινυλικά πλακίδια αποτελούν μια οικονομική και ευέλικτη επιλογή, καθώς κατασκευάζονται από πολυβινυλοχλωρίδιο, ένα ανθεκτικό και εύκαμπτο υλικό. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να θυμάσαι πως και στην περίπτωση του πατώματος, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Φωτισμός

Η αλλαγή του συστήματος φωτισμού της κουζίνας αποτελεί έναν ακόμη τρόπο για να ανανεώσεις τον σημαντικό αυτόν χώρο του σπιτιού. Βρες προϊόντα που θα φωτίζουν ομοιόμορφα και σωστά την κουζίνα. Μια μεγάλη ποικιλία από κρεμαστά φωτιστικά, σποτ και πλαφονιέρες, θα σε βοηθήσει να αλλάξεις και να βελτιώσεις τον χώρο σου.

Ποιότητα και λειτουργικότητα

Για να στεφθεί με επιτυχία η ανακαίνιση της κουζίνας, πρέπει σίγουρα να κάνεις τις αγορές σου με βάση την ποιότητα και τη λειτουργικότητα.

Εάν δεν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να τα καταφέρεις μόνος σου, τότε συμβουλέψου ένα ειδικό εγχειρίδιο, κατάλληλο να σε καθοδηγήσει βήμα-βήμα. Ο νέος, ολοκληρωμένος project κατάλογος της Leroy Merlin, αποτελεί την ιδανική λύση καθώς περιέχει επιλογές για όλα σου τα σχέδια, πάντα με την εγγύηση χαμηλότερης τιμής. Μάλιστα, βλέποντας τον νέο κατάλογο της εταιρείας και κάνοντας «κλικ» εδώ έχεις τη δυνατότητα να λάβεις μέρος σε έναν μεγάλο διαγωνισμό και να κερδίσεις 5 δωροεπιταγές ανακαίνισης, για να κάνεις πράξη το επόμενό σου project και να γίνεις κι εσύ ο «Ήρωας του Σπιτιού».

Ανανέωσε, λοιπόν, χωρίς άγχος την κουζίνα και δώσε στο σπίτι μια νέα «πνοή». Το σίγουρο είναι ότι θα ανανεωθείς κι εσύ!