ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

AΒΑΞ BAZAAR: Κάντε «έξυπνες» αγορές και ανανεώστε το σπίτι σας με εκπτώσεις έως και 60%

AΒΑΞ BAZAAR: Κάντε «έξυπνες» αγορές και ανανεώστε το σπίτι σας με εκπτώσεις έως και 60%

Το Καλοκαίρι και συγκεκριμένα ο Ιούνιος θεωρείται η κατάλληλη εποχή για ανανέωση, όχι μόνο της ντουλάπας, αλλά και του σπιτιού σας.

Οι καλές καιρικές συνθήκες, η μέρα που έχει «μεγαλώσει» και η «ανεβασμένη» ψυχολογία, ευνοούν τις αλλαγές για αυτό και πολλοί ειδικοί τονίζουν ότι οι διαδικασίες ανακαίνισης και ανανέωσης των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων του σπιτιού, ενδείκνυνται για αυτή την εποχή.

Προκειμένου να πετύχετε, ωστόσο, το βέλτιστο αποτέλεσμα στο σπίτι σας και παράλληλα, να μην αδειάσετε το πορτοφόλι σας, αξίζει να πραγματοποιήσετε «έξυπνες» αγορές.

Ξεκινήστε με ένα σωστό πλάνο

Το πρώτο βήμα που αξίζει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα πλάνο. Τι θα θέλετε να αλλάξετε στο σπίτι σας; Ποιες είναι οι μεγαλύτερες ανάγκες σας; Αφού καταγράψετε τα είδη που θα θέλατε να βρείτε, κάντε μια έρευνα αγοράς προκειμένου να ανακαλύψετε ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές. Μήπως λαμβάνει χώρα αυτόν τον καιρό κάποια έκθεση στην πόλη σας;
Αν βρίσκεστε σε φάση ανακαίνισης, δεν πρέπει να χάσετε το AΒΑΞ BAZAAR που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Ιουνίου, καθώς θα έχετε μια απίστευτη ευκαιρία να αποκτήσετε εξαιρετικά έπιπλα κορυφαίων οίκων σε μοναδικές τιμές.

Κάντε «έξυπνες» αγορές

Το BAZAAR θα σας περιμένει από τις 10.00 έως τις 20.00 -και τις δύο ημέρες- στις κεντρικές αποθήκες της ΑΒΑΞ*, οι οποίες θα μετατραπούν σε χώρο «έξυπνου» shopping, αφού τα επώνυμα έπιπλα των συλλογών Άβαξ, Dedon και Roche Bobois διατίθενται με έκπτωση έως 60%. Μην ξεχάσετε, βέβαια, να μετρήσετε τις διαστάσεις των χώρων σας, σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε κάποια μεγάλα έπιπλα!

people 10x1325

Βρείτε είδη που θα δώσουν εύκολα τον «αέρα» της αλλαγής στον χώρο σας

Το σημαντικό είναι να εντοπίσετε έπιπλα και προϊόντα με ποιότητα που θα δώσουν εύκολα τον «αέρα» της αλλαγής στο σπίτι σας και την ίδια ώρα θα βελτιώσουν τη δική σας εμπειρία. Το σίγουρο είναι αυτή την εποχή καλό είναι να εστιάσετε στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού, όπως το μπαλκόνι, τον κήπο ή την αυλή. Αξίζει, επίσης, να δείτε μικρά έπιπλα και φυσικά, φωτιστικά, για ανανέωση στη στιγμή.

Μην χάσετε το AΒΑΞ BAZAAR

Ό,τι κι αν ψάχνετε, στο AΒΑΞ BAZAAR θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε σε εκπληκτικές τιμές τον καναπέ του γαλλικού οίκου Roche Bobois που ονειρεύεστε, έπιπλα για τον κήπο από τις συλλογές Dedon καθώς και όλα τα classy κομμάτια των συλλογών Άβαξ, χαλιά, φωτιστικά και διάφορα αντικείμενα που θα δώσουν στυλ στον χώρο σας και θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας.

*Οι κεντρικές αποθήκες της ΑΒΑΞ βρίσκονται μόλις 10’ από την Κηφισιά και έχουν εύκολη πρόσβαση από την εθνική οδό στο ύψος των πρώτων διοδίων, έξοδος Καπανδρίτι.

-ΑΒΑΞ Κεντρικές Αποθήκες 28χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, Αφίδνες 19014, Τ. 22950 26150
-Χάρτης: http://bit.ly/2s07rfH
-Ωράριο: 10.00-20.00

http://www.avaxdeco.gr/