ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς θα αντιμετωπίσεις τους ανεπιθύμητους επισκέπτες στο σπίτι ή το εξοχικό;

Πώς θα αντιμετωπίσεις τους ανεπιθύμητους επισκέπτες στο σπίτι ή το εξοχικό;

Το Καλοκαίρι είναι η περίοδος που όλοι περιμένουμε και κάνει τα πάντα να μοιάζουν πιο όμορφα, ακόμα και όταν παραμένουμε στην Αθήνα.

Αναζητούμε στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς και προσπαθούμε να φέρουμε τις διακοπές ένα βήμα πιο κοντά, χαλαρώνοντας στα μπαλκόνια, τις βεράντες και τους κήπους μας.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες που μπορούν να διαταράξουν την ηρεμία μας. Τους θερινούς μήνες γίνονται ακόμη περισσότεροι και οργανώνουν τις δικές τους εξορμήσεις στα αθηναϊκά διαμερίσματα. Οι κατσαρίδες παραμένουν οι «πρωταγωνίστριες» και οι πιο συχνές εισβολείς που σπέρνουν τον φόβο σε κάθε σπίτι. Δεν υπάρχει λόγος όμως να πανικοβάλλεσαι, γιατί πρόσφατα ανακαλύψαμε τον τρόπο για να τις «αποχαιρετήσεις» μια για πάντα!

Αφορμή το νέο τηλεοπτικό video του TEZA που όχι μόνο μας έκανε να γελάσουμε πολύ, αλλά και μας έδωσε ιδέες για να πώς θα τις καταπολεμήσουμε αποτελεσματικά. Ο πρωταγωνιστής του – μια πολύ cult φιγούρα - θα σε διδάξει πώς μπορείς να μεταμορφωθείς στον μεγαλύτερο «εξολοθρευτή» και να εξοντώσεις αναίμακτα κάθε αποικία κατσαρίδων, αποκαθιστώντας την τάξη και φέρνοντας και πάλι την ασφάλεια και την ηρεμία στο σπίτι και την οικογένειά σου. Mission accomplished και το χαμόγελο της επιτυχίας έρχεται να επιβεβαιώσει το Happy end!

Δες εδώ το video:

Οι νέες παγίδες για κατσαρίδες και μυρμήγκια είναι μόνο ένα από τα αμέτρητα «όπλα» που έχεις στη διάθεσή σου! Η ανανεωμένη σειρά του TEZA έχει μία λύση για κάθε σου πρόβλημα. Και μάλιστα δεν φροντίζει μόνο για όσους θα κάνουν διακοπές στην Αθήνα, αλλά και για όσους ετοιμάζονται για διακοπές στη Φύση και καλοκαιρινές αποδράσεις σε εξοχικά, σε όλη την Ελλάδα.

Μύγες, μυρμήγκια, αράχνες, σαρανταποδαρούσες και… μικρά κατσαριδάκια κρύβονται παντού και κάνουν την εμφάνισή τους σε ανύποπτο χρόνο. Για να μη σε «πιάσουν» στον ύπνο, επέλεξε τη σειρά TEZA και θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα!

Πώς θα μετατρέψεις το σπίτι ή το εξοχικό σου σε ένα ασφαλές καταφύγιο;

Πέρα λοιπόν από τις κατσαρίδες, τα μυρμήγκια κάνουν επιδρομές στην κουζίνα, ακόμα και όταν «μυριστούν» ένα μικρό ψίχουλο. Με τις παγίδες για μυρμήγκια δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι, ενώ ο αφρός για τα έρποντα είναι κατάλληλος για κάθε είδους επισκέπτη που κάνει βόλτες στα «δύσκολα» σημεία του διαμερίσματός σου.

Παράλληλα, τα κουνούπια και οι σκνίπες εισβάλλουν από ανοιχτά παράθυρα και πόρτες που μας προσφέρουν δροσιά. Με ηλεκτρικές συσκευές και ταμπλέτες στα δωμάτια θα κοιμάσαι ανενόχλητος, όπου και αν βρίσκεσαι. Τέλος, όσον αφορά στους εξωτερικούς χώρους, όπως μπαλκόνια και βεράντες, που περνάμε τις περισσότερες ώρες, ένα φιδάκι μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σου ενάντια στους ενοχλητικούς ιπτάμενους επισκέπτες.

Spray, φιδάκια, πλακίδια, mec, υγρά, παγίδες, φύλλα και αφροί σε ανανεωμένες συσκευασίες θα εξολοθρεύσουν κάθε ανεπιθύμητο επισκέπτη, όποια και αν είναι η ταυτότητά του.

Γιατί μόνο όταν είναι TEZA νιώθεις ασφαλής!

Untitled