ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Mövenpick: Το gourmet παγωτό που πρέπει να δοκιμάσετε φέτος το Καλοκαίρι!

Mövenpick: Το gourmet παγωτό που πρέπει να δοκιμάσετε φέτος το Καλοκαίρι!

Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες γευστικές απολαύσεις για εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο και το Καλοκαίρι έχει την «τιμητική» του. Ο λόγος για το αγαπημένο μας παγωτό.

Το δροσιστικό, νόστιμο και παράλληλα θρεπτικό αυτό έδεσμα που «εξιτάρει» τους γευστικούς μας κάλυκες και «ξυπνά» μέσα μας δεκάδες γλυκές αναμνήσεις.

Αναμφισβήτητα το παγωτό έχει μια ξεχωριστή θέση στις «καρδιές» των Ελλήνων και συνιστά την κορυφαία καλοκαιρινή επιλογή, για μικρούς και μεγάλους! Τα τελευταία χρόνια, όμως, οι Έλληνες καταναλωτές έχουν γίνει περισσότερο απαιτητικοί όσον αφορά στα προϊόντα που καταναλώνουν και αυτή η «στροφή» στην ποιότητα ισχύει και στην αγορά του παγωτού. Θα έλεγε κανείς ότι πλέον, έχουμε αποκτήσει περισσότερο… απαιτητικούς ουρανίσκους και προκειμένου να τους ικανοποιήσουμε, δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο από το γευστικά και ποιοτικά άριστο.

Για αυτό, λοιπόν, δεν μπορούσαμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας όταν πληροφορηθήκαμε ότι τα κορυφαία ελβετικά παγωτά Mövenpick έκαναν μια δυναμική επιστροφή στην ελληνική αγορά και βρίσκονται πλέον σε πολλά gourmet ψυγεία!

Ως πιστοί λάτρεις του παγωτού -και δη του ποιοτικού- εμείς σπεύσαμε να τα απολαύσουμε την περασμένη εβδομάδα και αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας την ξεχωριστή αυτή εμπειρία προκειμένου να καταλάβετε γιατί αξίζει να δοκιμάσετε αυτά τα παγωτά εδώ και τώρα.

movenpick DI pack walnut open

1. Αίσθηση πολυτέλειας σε κάθε κουταλιά

«Δεν είναι τυχαίο που αυτά τα παγωτά τα λατρεύουν τόσο οι σεφ όσο και οι καταναλωτές σε όλον τον κόσμο». Αυτή ήταν η σκέψη που κάναμε μόλις βάλαμε στο στόμα μας την πρώτη κουταλιά.

Επισκεφτήκαμε ένα από τα αγαπημένα μας εστιατόρια στην Αθήνα και αφού απολαύσαμε το φαγητό μας, παραγγείλαμε με χαρά τα παγωτά μας. Η απίστευτη αίσθηση πολυτέλειας, η έντονη, «ζωντανή» γεύση του παγωτού και η κρεμώδης υφή του, εξασφάλιζαν την ιδανική ισορροπία των συστατικών σε κάθε κουταλιά. Η ελβετική τελειότητα στα καλύτερά της!

recette cafe gourmand

2. Τα πιο αγνά υλικά από όλο τον κόσμο στο πιάτο μας

Δεν μπορούμε να βάζουμε συχνά στο πιάτο μας αγνά υλικά από τα πέρατα του κόσμου για αυτό ακριβώς τον λόγο, όποτε έχουμε την ευκαιρία, λέμε πάντα «ναι» στα Mövenpick.

Ζουμερά μάνγκο Alfonso από την Ινδία, φρούτα του πάθους από το Εκουαδόρ, lime από το Μεξικό, σμέουρα Heritage από τη Χιλή, χειροποίητα κομμάτια σοκολάτας από τη Βασιλεία της Ελβετίας, αυθεντικό σιρόπι σφενδάμου από τον Καναδά, ελβετικό γάλα και κρέμα γάλακτος από αγελάδες που αναπνέουν στον καθαρό ελβετικό αέρα και ζουν σε οικογενειακές φάρμες! Όλα αυτά είναι αρκετά για να μας πείσουν ότι αυτό το παγωτό είναι special. Φυσικά, δεν παραβλέπουμε το γεγονός ότι δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές ή αρώματα.

Movenpick 3

3. Δεν λιώνει εύκολα

Και αφού αναφερθήκαμε στο φρέσκο γάλα που περιέχει το Mövenpick και τις φάρμες στις οποίες μεγαλώνουν οι αγελάδες που το παράγουν, ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε ένα μυστικό. Ξέρετε γιατί τα συγκεκριμένα παγωτά δεν λιώνουν εύκολα; Διότι οι αγελάδες στις μικρές και οικογενειακές αυτές φάρμες, απολαμβάνουν μια διατροφή πλούσια σε χορτάρι και σανό. Ως αποτέλεσμα, τα συγκεκριμένα παγωτά έχουν μια πλούσια και κρεμώδη υφή και δεν λιώνουν εύκολα.

visual step6

4. Πραγματικό σορμπέ

Εκτός από τις υπέροχες και κλασικές γεύσεις -Vanilla Dream, Swiss Chocolate και Strawberry- τις καρδιές και τους... ουρανίσκους μας «μάγεψαν» και τα gourmet σορμπέ της εταιρείας τα οποία είναι και light, αφού δεν περιέχουν λιπαρά και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φρούτα. Ό,τι πρέπει για το Καλοκαίρι, δηλαδή!

Αχλάδι, Passion Fruit με μάνγκο, βατόμουρο και φράουλα, λεμόνι και λάιμ. Υπέροχοι γευστικοί συνδυασμοί που κρύβουν μέσα τους… κομματάκια φρούτων!

06838 Shouting Ice Cream Cone Raspberry Strawberry

5. Ευφάνταστο μενού γευστικών συνταγών

Για τον Ueili Prager, τον δημιουργό του Mövenpick, το μυστικό για το καλό παγωτό «κρύβεται» στην απλότητα. Η αλήθεια είναι ότι παρά τις επιλογές που παρέχονται στους καταναλωτές, η επιτυχία των παγωτών αυτών οφείλεται σε ένα απλό αλλά ευφάνταστο μενού που ξεχωρίζει διότι πολύ απλά έχει δημιουργηθεί από καλής ποιότητας υλικά και από τα χεράκια των σεφ της εταιρείας.

movenpick di background strat3

Όταν η ποιότητα ομορφαίνει την κάθε μας ημέρα

Η τέχνη του ελβετικού παγωτού μας κέρδισε, λοιπόν, για άλλη μια φορά και μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε, πόσο πολύ έχουμε ανάγκη την ποιότητα στη ζωή μας. Πολλές φορές το ξεχνάμε και αφήνουμε στην άκρη τις προσδοκίες μας, ωστόσο, είναι εξαιρετικά σημαντικό να μπορούμε να ομορφαίνουμε την κάθε μας ημέρα με μοναδικές και ποιοτικές εμπειρίες, ακόμη και να είναι μικρές, όπως ένα παγωτό. Το σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με τις καλές και «δυνατές» γεύσεις, εκείνες που μένουν χαραγμένες μέσα μας, εκείνες που μας «ξυπνούν» άγνωστα συναισθήματα και διεγείρουν την καρδιά και το μυαλό μας.

06994 5 Scoops 1 Scoop with Stracciatella