ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς θα κερδίσεις 150 ώρες δωρεάν ρεύμα τον μήνα;

Πώς θα κερδίσεις 150 ώρες δωρεάν ρεύμα τον μήνα;

Βαρέθηκες να πληρώνεις «φουσκωμένους» λογαριασμούς; Προσπαθείς να κάνεις οικονομία με κάθε τρόπο για να πας διακοπές; Σκέφτηκες ακόμα και να επιστρέψεις στα λυχνάρια και τις λάμπες πετρελαίου για να βάλεις μερικά χρήματα στην άκρη;

Αν κουράστηκες με τη ρομαντική ατμόσφαιρα των κεριών και έσκασες από τη ζέστη επειδή προσπαθείς να μη χρησιμοποιείς air condition, μην απογοητεύεσαι. Υπάρχουν οικονομικές λύσεις για κάθε τσέπη.

Επειδή όλοι μας είμαστε «ζορισμένοι» οικονομικά και προσπαθούμε να εξοικονομούμε όσα περισσότερα χρήματα μπορούμε, είναι σημαντικό να ενημερωνόμαστε για τις επιλογές μας και τις νέες υπηρεσίες που προσφέρονται για να καλύψουμε τις ενεργειακές ανάγκες του νοικοκυριού μας. Μήπως λοιπόν αξίζει να αλλάξεις πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Εμείς ξεχωρίσαμε τη νέα προσφορά της nrg, που θα σε πείσει να το σκεφτείς σοβαρά. Γιατί μην ξεχνάς ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν!

5x5x5 = 150 ώρες δωρεάν ρεύμα!

reyma2

Ο παραπάνω υπολογισμός μπορεί να μοιάζει με μαθηματικό λάθος. Τα καλά νέα είναι ότι η nrg γιορτάζει πέντε χρόνια και μας χαρίζει το καλύτερο δώρο: Πέντε ώρες ρεύμα την ημέρα για πέντε ολόκληρους μήνες. Τι σημαίνει αυτό; 150 ώρες δωρεάν ρεύμα το μήνα, για να μπορείς να χρησιμοποιείς τις ηλεκτρικές συσκευές σου χωρίς να αγχώνεσαι για τους λογαριασμούς.

Επειδή λοιπόν λόγω των οικονομικών σου, ίσως δεν κατάφερες να πας διακοπές, χαλάρωσε στον καναπέ σου, μετάτρεψε το σπίτι σου σε μία δροσερή όαση και κάνε το Καλοκαίρι στην πόλη όσο πιο άνετο γίνεται… Έτσι, μπορείς να ανοίγεις το air condition χωρίς δεύτερες σκέψεις και να κάνεις πιο ευχάριστη την καθημερινότητά σου στην Αθήνα.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αξιοποιήσεις την προσφορά της nrg καλώντας στο 18101 και αμέσως θα δεις τη διαφορά στο λογαριασμό σου και το πορτοφόλι σου! Έτσι, μπορείς να εξοικονομήσεις αρκετά χρήματα και να φύγεις επιτέλους για τις διακοπές που ονειρεύεσαι.

Έχεις νυχτερινό μετρητή;

Τότε τα νέα είναι ακόμα καλύτερα: Οι δωρεάν ώρες της nrg υπολογίζονται με έκπτωση στην υψηλότερη χρέωση, που είναι αυτή της ημερήσιας κατανάλωσης!

Μία απόφαση αρκεί για να κάνεις την καθημερινότητά σου λίγο πιο εύκολη και να βελτιώσεις σημαντικά το επίπεδο ζωής σου. Το πρώτο βήμα για να περάσεις ένα ξέγνοιαστο και ανέμελο Καλοκαίρι είναι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, αποβάλλοντας το άγχος και το στρες που σου δημιουργούν. Εκμεταλλεύσου την προσφορά της nrg, ξέχνα λογαριασμούς και έξοδα και, απόλαυσε τις διακοπές σου, χωρίς έγνοιες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά, κάλεσε στο 18101 ή επισκέψου το www.nrgprovider.com