ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Φοιτητικό σπίτι: Έχουμε τα SOS!

Φοιτητικό σπίτι: Έχουμε τα SOS!

Οι βάσεις βγήκαν και το μόνο που μένει είναι να βρεις το διαμέρισμα που θα περάσεις τα επόμενα τέσσερα τουλάχιστον χρόνια.

Μόνο που αυτό το διαμέρισμα, δεν είναι ένα απλό διαμέρισμα. Είναι πολλά περισσότερα. Είναι αυτό που ονειρεύεσαι, ένα μέρος στο οποίο θα ζήσεις μία περίοδο της ζωής σου που δεν θα ξεχάσεις ποτέ.

Advertorial 2

Η φοιτητική ζωή ξεκινά στο επόμενο διάστημα και εσύ πρέπει να οργανώσεις το «μικρό σου βασίλειο». Το δικό σου φοιτητικό σπίτι. Τι χρειάζεσαι; Μα μια βόλτα μέχρι την ΙΚΕΑ!

Γνωρίζεις καλά πως με μία μόνο βόλτα, εκεί θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι σε ένα μοναδικό φοιτητικό πακέτο! Μάλιστα, η IKEA σε συνεργασία με την Κωτσόβολος σε βοηθούν να αποκτήσεις όλα όσα χρειάζεται το φοιτητικό σου σπίτι.

Το SOS που πρέπει να γνωρίζεις: Με αγορές πάνω από 600€ στην IKEA κερδίζεις κουπόνι αγορών 100€ για τα καταστήματα Κωτσόβολος, για να το εξοπλίσεις με έπιπλα και συσκευές που θα το γεμίσουν και θα το κάνουν λειτουργικό, για να το απολαύσεις λίγο ακόμα!

Παράλληλα, επιλέγοντας από μια ευρεία γκάμα προϊόντων και με αγορές άνω των 600€ από τα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, οι φοιτητές κερδίζουν κουπόνι αγορών αξίας 100€ αντίστοιχα, για τα καταστήματα ΙΚΕΑ!

Τι περιμένεις; Το φοιτητικό σου σπίτι ανυπομονεί να φιλοξενήσει τους καινούργιους σου φίλους!

Η ενέργεια ισχύει μέχρι 30/09/2017, ενώ η εξαργύρωση των κουπονιών στα καταστήματα και στα e-shop μπορεί να γίνει μέχρι 31/10/2017.

Για όρους και προϋποθέσεις επισκεφθείτε το: http://www.ikea.gr/home/student-offer/

Advertorial 3