ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Kenzo Takada και Bruno Moinard στις νέες συλλογές Roche Bobois

Kenzo Takada και Bruno Moinard στις νέες συλλογές Roche Bobois

Νέες μορφές, νέες αποχρώσεις χρωμάτων και νέους συνδυασμούς υλικών φέρνει η νέα συλλογήRoche Bobois για το Φθινόπωρο του 2017, όπως η συλλογή του διάσημου σχεδιαστή Kenzo Takada εμπνευσμένη από τη γραφιστική και τη κουλτούρα της χώρας προέλευσης του σχεδιαστή, την Ιαπωνία, αλλά και η συλλογή του Bruno Moinard με επιρροές του ’50 που αναμειγνύει καθαρές γραμμές με πολυτελή υλικά, όπως το ξύλο συκομουριάς, γυαλισμένο ορείχαλκο και vintage δέρματα, και αποτελείται από διαχρονικά κομμάτια που συνδυάζουν το κλασσικό με το σύγχρονο.

Όταν ο οίκος Kenzo εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον κόσμο της μόδας στις αρχές της δεκαετίας του 1970, έκανε το ντεμπούτο του με χρωματιστές δημιουργίες εμπνευσμένες από τη φύση που εντυπωσίασαν και κατέστησαν διαχρονικές. Αυτό ήταν χάρη στον πλέον διάσημο ιδρυτή του, τον Kenzo Takada. Και, ενώ αποσύρθηκε από τον οίκο το 1999, ο Takada συνεχίζει να φέρνει αυτό το ιδιαίτερο στυλ του στον ευρύτερο κόσμο του design.

Αυτό το Φθινόπωρο ο Kenzo Takada και ο φημισμένος γαλλικός οίκος επίπλων Roche Bobois ανανεώνουν τη συνεργασία τους από το 2003 σε μια πιο πλήρη συλλογή για το σπίτι, η οποία περιλαμβάνει τον διάσημο καναπέ Mah Jong, ιδιαίτερα μαξιλάρια και μια σειρά κεραμικών. Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τη γραφιστική και τη κουλτούρα της χώρας προέλευσης του σχεδιαστή, την Ιαπωνία, και συνδυάζει εκλεπτυσμένους χρωματικούς συνδυασμούς και φίνα μοτίβα. Ο Takada επαναρμηνεύει σχέδια και χρώματα αρχαίων κιμονό δημιουργώντας τρεις αρμονικές παλέτες χρωμάτων που εκφράζουν εκλεπτυσμό, ζωντάνια και περίσκεψη και συμπίπτουν με τις τρεις διαφορετικές ώρες της ημέρας: ASA (πρωί), HIRU (μεσημέρι) και YORU (βράδυ). Ο Kenzo Takada επέλεξε να χρησιμοποιήσει αυτά τα σχέδια χρωμάτων για να επαναδημιουργήσει τρεις νέες εκδόσεις του εικονικού καναπέ Mah Jong.

3

Καταστήματα ROCHE BOBOIS:

Λ. Κηφισίας 248, Χαλάνδρι 15231, Τ. 210 6711700

Λ. Ποσειδώνος 55, Άλιμος 17455 Τ. 210 9859040

www.roche-bobois.com, facebook/Roche Bobois Grèce