ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Fieldscale: Συμμετοχή της Εθνικής Τράπεζας στο εταιρικό κεφάλαιο της startup

Fieldscale: Συμμετοχή της Εθνικής Τράπεζας στο εταιρικό κεφάλαιο της startup

Στην ομπρέλα δράσεων στήριξης των νεοφυών επιχειρήσεων του προγράμματος NBG Business Seeds εντάσσεται πλέον ηFieldscale, μέσω συμμετοχής της Εθνικής Τράπεζας στο εταιρικό κεφάλαιο της εταιρείας.

Η Fieldscale ιδρύθηκε το 2015 με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Με αντικείμενο την ανάπτυξη λογισμικού, δημιουργεί νέας γενιάς εργαλεία προσομοίωσης (simulation software) για το σχεδιασμό νέων τεχνολογικών προϊόντων. Προσφέροντας αυτοματοποίηση στη διαδικασία σχεδιασμού και βελτιστοποίησης, δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες των κλάδων αιχμής να αξιοποιήσουν στο μέγιστο επίπεδο το ανθρώπινο δυναμικό και τους διαθέσιμους πόρους, μειώνοντας ταυτόχρονα το χρόνο και το κόστος παραγωγής.

To βασικό της προϊόν είναι το λογισμικό προσομοίωσης SENSE, σχεδιασμένο ειδικά για τη βιομηχανία κατασκευής οθονών αφής. Σήμερα αποτελείται από μία δυνατή ομάδα, περισσότερων από 20 νέων μηχανικών και προγραμματιστών, με μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους, που προσφέρουν υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες σε εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

Η Fieldscale απέσπασε πρόσφατα το δεύτερο βραβείο του 7ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας, μιας δράσης του προγράμματος NBG Business Seeds​ για τη στήριξη της καινοτόμου και εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας. Εκτός από το Διαγωνισμό και τη βράβευση των προτάσεων η Εθνική Τράπεζα μέσω του προγράμματος NBG Business Seeds, προσφέρει σε συνεργασία με μέντορες και διεθνείς φορείς ποικίλες δράσεις ανάδειξης, εκπαίδευσης, καθοδήγησης, προβολής και υποστήριξης για την υλοποίηση επιλεγμένων projects.

Υποβάλετε και εσείς τη δική σας πρωτοποριακή ιδέα!

Ο 8ος Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας «τρέχει» αυτό το χρονικό διάστημα και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έως και τις 10 Οκτωβρίου 2017, στις 15.00, μέσω της σελίδας του Διαγωνισμού: www.nbg.gr/competition.

ethniki2

Σχετικές ειδήσεις