ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τι μάθαμε από την εμπειρία μας δίπλα σε έναν εξειδικευμένο τεχνικό της iFast Repair;

Τι μάθαμε από την εμπειρία μας δίπλα σε έναν εξειδικευμένο τεχνικό της iFast Repair;

Σπασμένες οθόνες, χαλασμένες κάμερες και μπαταρίες κινητών, αργοί υπολογιστές και… καταιγισμός ερωτήσεων από αγχωμένους πελάτες που χρειάζονται άμεσα τις συσκευές τους. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα προβλήματα που καλείται να λύσει ένας εξειδικευμένος τεχνικός καθημερινά και τα οποία βιώσαμε και εμείς δίπλα του στην επίσκεψή μας στο κατάστημα τηςiFast Repairστο κέντρο της Κηφισιάς. Τι μάθαμε από την εμπειρία μας;

Πόσο γρήγορα θα φτιαχτεί;

Αντέχεις έστω και μία μέρα χωρίς το smartphone σου; Εκνευρίζεσαι όταν το laptop σου «κολλάει»; Είναι το tablet σου εκνευριστικά αργό; Οι ηλεκτρονικές συσκευές διευκολύνουν σημαντικά τη ζωή μας και χωρίς αυτές δεν θα μπορούμε να ολοκληρώσουμε τις καθημερινές μας υποχρεώσεις, όπως για παράδειγμα να δούμε τα επαγγελματικά μας e-mail, να πληρώσουμε τους λογαριασμούς ή να κλείσουμε εισιτήρια…

Λογικό είναι λοιπόν, η πιο συχνή ερώτηση που καλείται να απαντήσει ένας τεχνικός, να αφορά στον χρόνο που θα χρειαστεί για να επιδιορθώσει μία συσκευή. Τα καλά νέα είναι ότι στην iFast Repair τα πάντα γίνονται με… την ταχύτητα του φωτός! Για τον τεχνικό μας, είκοσι λεπτά ήταν αρκετά για να επιδιορθώσει μία σπασμένη οθόνη. Όπως διαπιστώσαμε αργότερα στο ίδιο χρονικό διάστημα, μπορεί να αλλάξει μπαταρία, να επισκευάσει την κάμερα, τα πλήκτρα έντασης, το μικρόφωνο, το ακουστικό, το wifi, το home button… Ελάχιστα λεπτά είναι αρκετά για να κάνει τα «μαγικά» του και να αφήσει τους ιδιοκτήτες android και iPhone να κοιτούν εντυπωσιασμένοι!

Όσον αφορά στους υπολογιστές σε λίγες μόλις ώρες τον παρακολουθήσαμε να εγκαθιστά προγράμματα, να αφαιρεί ιούς, να κάνει backup και να τους αναβαθμίζει laptop και Mac ώστε να αξιοποιούν στο έπακρο τις δυνατότητές τους… Αυτό σημαίνει ότι σε μία μόνο μέρα μπορείς να έχεις πίσω τον υπολογιστή σου που θα λειτουργεί πιο γρήγορα από ποτέ!

Έχει εγγύηση;

Όπως μάθαμε στην επίσκεψή μας, αυτή είναι η δεύτερη πιο συχνή ερώτηση που καλούνται να απαντήσουν οι τεχνικοί της iFast Repair. Οι πελάτες ενδιαφέρονται για την ποιότητα των υπηρεσιών και θέλουν να είναι σίγουροι πως οι συσκευές τους θα λειτουργούν χωρίς προβλήματα και μετά την επισκευή τους. Τα καλά νέα είναι ότι σε όλα τα καταστήματα της iFast Repair (στα Βριλήσσια, την Κηφισιά, την Αθήνα και την Τρίπολη) παρέχεται ακόμα και εγγύηση εφόρου ζωής!

Εξίσου σημαντικό ζήτημα που απασχολεί όσους ενδιαφέρονται να επισκευάσουν κάποια από τις συσκευές τους αφορά στα αρχεία τους. Οι περισσότεροι από εμάς φοβόμαστε ότι μετά από κάποια βλάβη μπορεί να χάσουμε σημαντικά δεδομένα που αποθηκεύουμε στο κινητό ή τον υπολογιστή μας. Παρόλα αυτά, όπως μας διαβεβαίωσαν οι ειδικοί της iFast Repair, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αν τους εμπιστευτείς, θα καταφέρεις να διασώσεις όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν στις συσκευές σου!

Εξειδικευμένες λύσεις για… κάθε πορτοφόλι

Το πιο σημαντικό που διαπιστώσαμε στην επίσκεψή μας είναι ότι οι τεχνικοί της iFastRepair προσφέρουν εξειδικευμένες λύσεις, ανάλογα με τις ανάγκες αλλά και με τις οικονομικές δυνατότητες κάθε καταναλωτή. Ο τεχνικός είχε επαφή με κάθε πελάτη και έτσι συζητώντας μαζί του μπορούσε να καταλάβει καλύτερα το «περιστατικό» και να προτείνει τις πιο αποτελεσματικές λύσεις.

Με τη σειρά τους, οι επισκέπτες του καταστήματος έπαιρναν απαντήσεις στις ερωτήσεις τους και αφού άκουγαν τη δωρεάν «διάγνωση» μπορούσαν να αποφασίσουν αν θα προχωρούσαν στην επισκευή της συσκευής τους. Αν επέλεγαν να συνεχίσουν, παρέμεναν στον πάγκο δίπλα στον τεχνικό και τον παρακολουθούσαν να επιδιορθώνει σε λίγα λεπτά τη βλάβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια τους!

Και κάπως έτσι, στην iFast Repair μάθαμε πώς χτίζεται μία σχέση εμπιστοσύνης…