ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Online Φαρμακείο i-cure: Νέα Πακέτα Apivita, Korres, Vichy σε μοναδικές προσφορές

Online Φαρμακείο i-cure: Νέα Πακέτα Apivita, Korres, Vichy σε μοναδικές προσφορές

New season, New You!Το αγαπημένο σου online φαρμακείο i-cure φροντίζει για την φθινοπωρινή ανανέωσή σου!

Γυναικεία καλλυντικά σε απίστευτες προσφορές από brands όπως Apivita, Korres, Vichy. Τα αγαπημένα σας προϊόντα αναζωογονούν και αναπλάθουν την επιδερμίδα προσώπου και σώματος, σε προσφορές & promo πακέτα για να ανανεώσετε το φθινοπωρινό νεσεσέρ σας!

Αφρόλουτρο Korres 1+1 Δώρο

dt2

Αναζωογονηθείτε μέσα από ένα ντουζ και μετά από μία δύσκολη μέρα μόνο με 4,12 €. Τα δύο αφρόλουτρα Korres 1+1 Δώρο με άρωμα από λευκά άνθη.

Περιέχει πρωτεΐνες σιταριού και βιολογικό εκχύλισμα Αλθαίας, συστατικά που μπορούν να διατηρήσουν ενυδατωμένη την επιδερμίδα σας για πολλές ώρες. Η ενεργή αλόη λαμβάνεται κατευθείαν από τον πυρήνα του φυτού.

Βρείτε όλα τα αφρόλουτρα korres, σε έκπτωση -30% για λίγες ημέρες!

Apivita Bee Radiant Promο

dt3.jpg

Όσες αγαπάτε Apivita Bee Radiant μπορείτε να βρείτε την κρέμα προσώπου ελαφριάς μαζί με την κρέμα ματιών αντιγήρανσης και λάμψης σε Special Offer!

Με βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού που επαναφέρουν την υγιή όψη στο πρόσωπο και κρόκο Χρύσανθο που λειαίνει τις ρυτίδες και ενισχύει τη φυσική λάμψη.

Όσο για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες, το εκχύλισμα πρόπολης προσφέρει εξαιρετικό αποτέλεσμα, ενώ τα βιολογικά αιθέρια έλαια γκρέιπφρουτ και περγαμόντο μειώνουν την «ένταση» που σχηματίζεται σε ένα κουρασμένο πρόσωπο.

Αν αγαπάτε κάποια άλλη σειρά της Apivita, μπορείτε να την βρείτε σε September Offer για λίγες ημέρες!

Vichy Promo Aqualia Thermal, Κρέμα & Δροσερό Gel Καθαρισμού

Από: 27,00€, Μόνο: 18,90€

dt3

Κρέμα Ενυδάτωσης Aqualia Thermal για όλες τις γυναίκες για όλες τις γυναίκες 20-60 & Purete Thermale Gel το οποίο απομακρύνει όλα τα ίχνη και μικροσωματίδια ρύπων. Ανακαλύψτε όλες τις σειρές τις Vichy σε προνομιακές τιμές!

Μπείτε στο online φαρμακείο i-cure και βρείτε όλα τα πακέτα προσφορών από τις αγαπημένες σας μάρκες!

Σχετικές ειδήσεις