ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Melissa σού δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις ένα Renault Clio και πολλά ακόμη δώρα!

Η Melissa σού δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις ένα Renault Clio και πολλά ακόμη δώρα!

Αναμφισβήτητα, είναι το αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων.Μας φέρνουν αναμνήσεις από κυριακάτικα τραπέζια, από τη φροντίδα της μαμάς, από πολλές και διαφορετικές εμπνευσμένες συνταγές που μοιραστήκαμε με αγαπημένα μας πρόσωπα. Ποιος μπορεί, άλλωστε, να αντισταθεί σε ένα ζεστό πιάτο σπαγγέτι;

Τα καλά νέα είναι ότι η τύχη χαμογελάει σε όλους τους φανατικούς μακαρονάδες. Η Melissa ξεκίνησε μεγάλο διαγωνισμό για να μοιράσει πολλά δώρα και χαμόγελα!

Αγοράζοντας λοιπόν κάθε πακέτο Melissa Σπαγγέτι No6 μπορείς να βρεις τα ειδικά αυτοκόλλητα και έναν μοναδικό κωδικό, με τον οποίο έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις δωροεπιταγές των 100€ ή δωροπακέτα ζυμαρικών και να μπεις αυτόματα στη μεγάλη κλήρωση για ένα αυτοκίνητο Renault Clio! Απόλαυσε λοιπόν το αγαπημένο σου πιάτο και ίσως η τύχη σου χαμογελάσει! Το μόνο που έχεις να κάνεις για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό, είναι να μπεις στo www.melissakaiesy.gr/diagonismos/ και να υποβάλεις τη συμμετοχή σου!

Ακόμη όμως και αν δεν είσαι ανάμεσα στους νικητές, μπορείς να κάνεις τους συνανθρώπους σου να αισθανθούν τυχεροί. Πώς; Αγοράζοντας το πακέτο Melissa συνεισφέρεις στην κάλυψη των ετήσιων αναγκών σε ζυμαρικά για τις οικογένειες του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού», βοηθώντας έτσι παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Μην το σκέφτεσαι λοιπόν!

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό επισκέψου τη σελίδα www.melissakaiesy.gr/diagonismos/