ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Digital Tempo: Το digital agency που τρέχει σε ρυθμούς ανάπτυξης και εκπαίδευσης

Digital Tempo: Το digital agency που τρέχει σε ρυθμούς ανάπτυξης και εκπαίδευσης

Η Digital Tempo αποτελεί ένα Digital Agency που αναπτύσσεται και εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς στον χώρο του digital marketing και των νέων τεχνολογιών.

Μέσα σε 3 χρόνια η εταιρία κατάφερε να εδραιωθεί, να εξελιχθεί αλλά και να ξεχωρίσει στον τομέα της. Με την συνεχόμενη αύξηση τόσο των ανθρώπων της όσο και του πελατολογίου της, η Digital Tempo έχει καταφέρει να δώσει το δικό της… ρυθμό στο χώρο της ψηφιακής διαφήμισης! Εμείς λοιπόν φέτος, τη γνωρίσαμε ακόμη καλύτερα!

Λίγο πριν τον τέταρτο χρόνο λειτουργίας της, η μετακίνηση της Digital Tempo σε νέα γραφεία αποτελεί πλέον πραγματικότητα. Έπειτα από πολλή σκέψη και αποφασιστικές κινήσεις του CEO & Founder της Digital Tempo, Νίκου Παπαδόπουλου, η μετακόμιση της εταιρείας σε μεγαλύτερα γραφεία, αποτελεί πλέον απαραίτητη κίνηση, έπειτα από τη συνεχόμενη ανοδική πορεία.
Τα νέα γραφεία, αποτελούνται από μεγαλύτερους χώρους που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιχείρησης. Η διαφορά με τα υπόλοιπα Digital Agencies, έγκειται στο γεγονός πως στα νέα γραφεία της εταιρείας, θα υπάρχει διαμορφωμένο στούντιο. Στο κατάλληλα εξοπλισμένο και διαμορφωμένο στούντιο, θα πραγματοποιούνται πλέον οι συνεντεύξεις, οι φωτογραφήσεις των συνεργατών, των πελατών αλλά και των προϊόντων των επιχειρήσεων που έχει αναλάβει η Digital Tempo. Με αυτό τον τρόπο, διαμορφώνεται το τοπίο για μια διαφορετική υπηρεσία που προσφέρει το ανερχόμενο Digital Agency.

Όπως μας ενημέρωσε ο CEO & Founder Νίκος Παπαδόπουλος: «Η Digital Tempo ξεκίνησε πριν 4 χρόνια και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να αφήσει το στίγμα της στο digital marketing. Η δυναμική ομάδα που έχει δημιουργηθεί, μου έδωσε τη δυνατότητα να σκεφτώ τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Οι αυξανόμενες απαιτήσεις είναι πλέον τόσες, που η μετακίνηση της εταιρείας σε νέα γραφεία αλλά και η δημιουργία στούντιο, ήταν απαραίτητες!»

nikospapadopoulos

Ωστόσο, η διαφοροποίηση της εταιρείας δεν έγκειται μόνο στο κομμάτι των εξελίξεων και νέων τεχνολογιών, αλλά και στο κομμάτι της εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα, το προσωπικό της εταιρείας, έχει καταρτιστεί κατά το 80% με πιστοποιήσεις στις απαραίτητες -και όχι μόνο- γνώσεις digital marketing από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο κόσμο του διαδικτύου όπως η Google και το Facebook. Αυτό κάνει τα άτομα της εταιρείας, να αποτελούν μέλη μιας δυναμικής ομάδας που ο καθένας μπορεί να προσφέρει μια ξεχωριστή ιδέα με βάση την ειδικότητά του!

Σε αυτό, βέβαια, ωφέλησε και η εκπαίδευση που πραγματοποιήθηκε από την ίδια την εταιρεία για τους εργαζόμενους της με τα κατάλληλα εκπαιδευτικά σεμινάρια. Τα συγκεκριμένα εκπαιδευτικά προγράμματα απευθύνονται όχι μόνο στα μέλη της Digital Tempo, αλλά και στο ευρύ κοινό! Τα προγράμματα πραγματοποιούνται σχεδόν κάθε βδομάδα και μπορεί όποιος επιθυμεί να ενημερώνεται μέσω της ιστοσελίδας αλλά και των social media για τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους. Τα σεμινάρια digital marketing απευθύνονται σε επιχειρηματίες που θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα τους στα social media, την κατάταξη της σελίδας τους στα αποτελέσματα της google αλλά και σε νέους που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να ασχοληθούν με τον ανερχόμενο χώρο του digital marketing.

Η νέα εικόνα της Digital Tempo διαμορφώνεται με καινούργια γραφεία, με εξειδικευμένο προσωπικό και με εκπαιδευτικά προγράμματα για όλους! Αν λοιπόν, έχεις και εσύ μια επιχείρηση που ψάχνει τις κατάλληλες υπηρεσίες Digital Marketing, φρέσκιες γραφιστικές ιδέες, γρήγορο προγραμματισμό, δημιουργία βίντεο και συνεντεύξεων, δεν έχεις παρά να μπεις στους ρυθμούς της… Digital Tempo!