ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Όλη η τεχνολογία σε ένα υγρό με γεύση… ζαχαροπλαστικής!

Όλη η τεχνολογία σε ένα υγρό με γεύση… ζαχαροπλαστικής!

Η μαγειρική έχει εξελιχθεί σε επιστήμη, ενώ δεκάδες είναι οι σεφ που τυγχάνουν αναγνώρισης, χάρη στις μοναδικές προτάσεις απόλαυσης που έχουν καταφέρει να παρουσιάζουν.

Κομμάτι της μαγειρικής και η ζαχαροπλαστική, με τους pastry chefs να επινοούν απίστευτες γαστριμαργικές επιλογές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Διονύσης Αλέρτας, που πέρα από τις εκατοντάδες ιδέες ζαχαροπλαστικής που κατά καιρούς ετοιμάζει, αυτή τη φορά μπήκε στο εργαστήριό του για να ετοιμάσει μια… gourmet εκδοχή του ατμίσματος!

Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=7crwMVHA7z8&feature=youtu.be

Έτσι, το εγχείρημα Mon Dessert είναι η απάντηση της NOBACCO στην ερώτηση, τι σχέση μπορεί να έχει η υψηλή γαστρονομία με μια εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου για να αποδείξει πως ζαχαροπλαστική και άτμισμα μπορούν να είναι δύο έννοιες αλληλένδετες.

Οι υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, η τεχνογνωσία και η συνέπεια του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, η προσεκτική επιλογή του κάθε συστατικού, συνδυάζονται με τη δεξιοτεχνία και το μεράκι για τη ζαχαροπλαστική του Διονύση Αλέρτα, και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά γευστικό.

1 MESA

Ο διευθύνων σύμβουλος της NOBACCO Μάρκος Μαρκόπουλος, ο Διονύσης Αλέρτας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Μάλιστα, το project Mon Dessert έρχεται να συμπληρώσει την προσπάθεια της εταιρείας NOBACCO να στηρίξει την ελληνική καινοτομία και δημιουργικότητα. Πρόσφατα μάλιστα παρουσίασε το NOBACCO =ISSON, την πιο κομψή συσκευή ατμίσματος της ελληνικής αγοράς.

2 MESA

Η product marketing manager της NOBACCO Αρετή Δελή, o διευθύνων σύμβουλος της NOBACCO Μάρκος Μαρκόπουλος, ο Διονύσης Αλέρτας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο διευθυντής επικοινωνίας της NOBACCO Γιώργος-Κωνσταντίνος Ιωαννίδης

Οι γεύσεις

Στο Mon Dessert Cheezit, έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τη λαχταριστή γεύση ενός cheesecake με τη μπισκοτένια βάση να δένει με την αφράτη κρέμα από φραγκοστάφυλο και ολοκληρώνεται με ένα σιρόπι βατόμουρου και φράουλας.

Το Mon Dessert Sabayon Chocolat υπόσχεται μια συγκλονιστική εμπειρία ατμίσματος, με επίκεντρο και βασικό συστατικό την αγαπημένη σοκολάτα. Θα γευτείτε μία πλούσια μους σοκολάτας που απογειώνεται γευστικά από μία ανάλαφρη crème patisserie.

Για τους λάτρεις των φρούτων, δημιουργήθηκε το Mon Dessert Melon Past(e), αφού σε κατακτά με το δροσερό χυμό πεπονιού που συνοδεύεται από φρέσκο αχλάδι, μοσχολέμονο και βερίκοκο. Στο γευστικό προφίλ κυριαρχεί το δροσερό πεπόνι που εναλλάσσεται με το όξινο lime και ολοκληρώνεται με τη γλυκάδα του βερίκοκου απογειώνοντας την απόλαυση!

Η λαχταριστή κρέμα βανίλιας πασπαλισμένη με αυθεντικό φιστίκι Αιγίνης πλαισιώνεται από μαύρη ζάχαρη σβησμένη με μία ιδέα από μπαχαρικά. Όλα αυτά, στο Mon Dessert Cream Nuts, όπου η απόλυτη ισορροπία γεύσεων θα ανταμείψει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

3 MESA

Η product marketing manager της NOBACCO Αρετή Δελή, ο γενικός διευθυντής της NOBACCO Νικόλας Γαλανόπουλος, ο Διονύσης Αλέρτας, ο Βασίλης Καλλίδης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο διευθυντής επικοινωνίας της NOBACCO Γιώργος-Κωνσταντίνος Ιωαννίδης

Η σειρά διατίθεται σε 4 επίπεδα νικοτίνης (0mg/ml, 3mg/ml, 6mg/ml και 12mg/ml) και με σύσταση High VG για μεγάλη παραγωγή ατμού. Άλλωστε, οι πρώτες τέσσερις γεύσεις είναι μόνο η αρχή, καθώς οι νέες τάσεις της ζαχαροπλαστικής θα αποτελέσουν έμπνευση για τη δημιουργία επιπλέον νέων γεύσεων που θα εμπλουτίσουν την γκάμα υγρών αναπλήρωσης της σειράς Mon Dessert! Ο πληθωρικός gourmet χαρακτήρας τους, αντάξιος της υπογραφής του Διονύση Αλέρτα, δημιουργεί μια αυθεντική γευστική εμπειρία ατμίσματος που στόχο έχει να αλλάξει την αντίληψη τόσο για το άτμισμα όσο και για το ίδιο το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

4 MESA

Για όλους εκείνους που επιθυμούν να μυηθούν στον πλούτο των ευφάνταστων γεύσεων, που θέλουν να απολαμβάνουν τον κορυφαίο pastry chef Διονύση Αλέρτα και τις μοναδικές ζαχαροπλαστικές του προτάσεις με μία μόνο… ρουφηξιά!