ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H στρατηγική συνεργασία της «Ελληνικής Ζύμης» με τη Lidl

H στρατηγική συνεργασία της «Ελληνικής Ζύμης» με τη Lidl

Όταν τα προϊόντα αξίζουν φαίνεται από τον τόπο καταγωγής τους, από τη διατροφική αξία και τη γεμάτη γεύση τους.

Στη Lidl διατίθενται τα εκλεκτά προϊόντα ζύμης Καρδίς, μέρος των οποίων παρασκευάζεται από την Ελληνική Ζύμη με μεράκι και σεβασμό στην παράδοση. Αφράτες σφολιάτες και τραγανά φύλλα κρούστας «αγκαλιάζουν» τις πιο αυθεντικές ελληνικές γεύσεις.

Η κάθε γέμιση προέρχεται από αγνά, φρέσκα υλικά που διατηρούν τις βιταμίνες και την γεύση τους.

Η LIDL Ελλάς και η Ελληνική Ζύμη συνεργάζονται από το 2004 με σταθερά ανοδική πορεία. Το brand name Καρδίς διαθέτει 39 κωδικούς οι οποίοι διατίθενται σε όλα τα καταστήματα της Lidl σε Ελλάδα και Κύπρο. Ενώ 17 διεθνείς κωδικοί με τις προδιαγραφές της Lidl και τα brand ERIDANOUS, TOPPO, CULINEA διατίθενται σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Τα προϊόντα Καρδίς τα έχουν αγαπήσει και εμπιστευτεί οι καταναλωτές της Lidl για την εξαιρετική ποιότητα και γεύση τους.

7 1004x670

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων ελληνικών βιομηχανιών κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης. Το ξεκίνημα της αρχίζει το 1974 από τον Μιχάλη Αραμπατζή όπου η τότε δραστηριότητα του ήταν στο χώρο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Σήμερα η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ διαθέτει 3 εργοστάσια όπου η συνολική επιφάνεια των γηπέδων της εταιρείας αγγίζει τα 41.420 τ.μ. με στεγασμένη επιφάνεια τα 25.500 τ.μ. και βρίσκονται στην Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης. Τα εργοστάσια είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα πλήρως αυτοματοποιημένα τελευταίας τεχνολογίας.

Η Ελληνική Ζύμη εφαρμόζει ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας των προϊόντων που είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να οδηγεί την εταιρία στη συνεχή βελτίωση της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας της, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις της σχετικής Νομοθεσίας, των ενδιαφερομένων μερών και την ασφάλεια των προϊόντων. Το σύστημα Ποιότητας & Ασφάλειας των προϊόντων της εταιρίας πιστοποιείται σύμφωνα με τα πρότυπα: BS ΕΝ ISO 9001:2008, BS ΕΝ ISO 22000:2005, ΙFS International Food Standard Issue 6: April 2014 (Higher Level). Στόχος της εταιρείας είναι η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, με τις τεχνικές προδιαγραφές που έχουν καθοριστεί από την εταιρία και με την διασφάλιση ότι είναι ασφαλή και υγιεινά για τον καταναλωτή.

Η Ελληνική ζύμη επιλέγει με αυστηρά κριτήρια και ελέγχους κατά τη παραλαβή τους τις Α και Β ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων. Χρησιμοποιείται σύγχρονος εξοπλισμός για την παρακολούθηση της παραγωγικής διαδικασίας σε όλα τα στάδια. Η αποθήκευση των προϊόντων γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους αποθήκευσης και κατάψυξης. Ενώ η διακίνηση των προϊόντων γίνεται με ειδικά φορτηγά ψυγεία .

Το Νοέμβριο ομάδα από δημοσιογράφους μαζί με τα στελέχη της LIDL επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ζύμης όπου και βίωσε μια μοναδική εμπειρία, γνώρισε από κοντά όλα τα στάδια της παραγωγής, παρακολούθησε τη διαδικασία που ακολουθείται από τη δημιουργία της ζύμης, την παρασκευή της γέμισης για τις πίτες αλλά και την συσκευασία τους.

Οι πίτες και κάθε μορφής προϊόντα ζύμης αποτελούν το κομμάτι της διατροφικής μας κουλτούρας, γι΄αυτό και η LIDL δημιούργησε μια εξαιρετικής ποιότητας σειρά την Καρδίς γιατί θέλει να προσφέρει στον καταναλωτή προϊόντα υψηλής γευστικής και ποιοτικής αξίας αντάξια των δικών του απαιτήσεων.