ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χρυσό Διεθνές Βραβείο ποιότητας για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό DLG

Χρυσό Διεθνές Βραβείο ποιότητας για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό DLG

Τρία διεθνή βραβεία μέσα σε τρία χρόνια για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Το 2018 ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον και συγκεκριμένα με ένα βραβείο: το «DLG International Award 2018 in Gold» του Ευρωπαϊκού Φορέα Πιστοποίησης Ποιότητας DLG. Tο αγαπημένο νερό εκατομμυρίων Ελλήνων καταναλωτών, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε παγκόσμιας φήμης προϊόντα για την άριστη ποιότητα και γεύση του, διακρίθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε παγκόσμιο επίπεδο αφού και το 2016 αλλά και το 2017 είχε αποσπάσει το «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης του iTQi».

Η επιστημονική ομάδα του DLG εξέτασε εκατοντάδες προϊόντα διατροφής από όλον τον κόσμο και περισσότερα από 200 brands φυσικών μεταλλικών και επιτραπέζιων νερών, βάσει κριτηρίων όπως η εμφάνιση, η διαύγεια, η οσμή, η γεύση, το packaging αλλά και το labeling. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ξεχώρισε μέσα από αυτή την πολύπλοκή και αυστηρή διαδικασία λαμβάνοντας την παγκόσμια αυτή χρυσή διάκριση.

Ο Οργανισμός DLG, έχει έδρα τη Φρανκφούρτη, ιδρύθηκε το 1885 και είναι κορυφαίος στην αξιολόγηση ποιότητας τροφίμων στην Ευρώπη. Τα βραβεία του DLG απονέμονται μόνο σε προϊόντα υψηλής ποιότητας, αφού εξετάζονται σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και μεθόδους και με βάση τα διεθνή πρότυπα ελέγχου ποιότητας.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ που παράγεται εδώ και 29 χρόνια στο Αίγιο από την Coca-Cola Τρία Έψιλον σε συνθήκες αυστηρών ελέγχων ποιότητας, είναι το αγαπημένο νερό εκατομμυρίων καταναλωτών που το προτιμούν για τη γεύση του και το εμπιστεύονται κάθε μέρα για την ποιότητα και τις ευεργετικές του ιδιότητες.