ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η συλλογή κοσμημάτων που «φέρνει» την Άνοιξη

Η συλλογή κοσμημάτων που «φέρνει» την Άνοιξη

Η PANDORA Shine Collection εμπνέεται από την πιο όμορφη εποχή του χρόνου και το φως του ήλιου

Η Άνοιξη μας εμπνέει για περισσότερες βόλτες στη Φύση, εξόδους, εκδρομές και νέες εμπειρίες. Οι ηλιόλουστες μέρες και η θερμοκρασία που ανεβαίνει, βελτιώνουν τη διάθεσή μας και μας γεμίζουν όρεξη για νέες περιπέτειες και εξερευνήσεις στην πόλη. Άλλωστε, υπό το φως του ήλιου όλα μοιάζουν λίγο πιο όμορφα…

Η Άνοιξη είναι ιδανική αφορμή για ανανέωση και αυτό το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το γυναικείο κοινό, που αυτήν την περίοδο «ανθίζει» και «ακτινοβολεί» περισσότερο από ποτέ! Αφορμή είναι οι νέες δημιουργίες της PANDORA, που εμπνέουν κάθε γυναίκα να εξωτερικεύσει τη λάμψη της, εκφράζοντας τη μοναδικότητά της, με κοσμήματα που είναι εμπνευσμένα από την πιο όμορφη εποχή του χρόνου.

mesa1

Η ομορφιά της Φύσης δεν εμπνέει μόνο εμάς, αλλά και τη νέα λαμπερή συλλογή «PANDORA Shine», που θα αναδείξει διακριτικά ακόμα και τα πιο casual outfit. Τα ανοιξιάτικα look αναβαθμίζονται με τον καλύτερο τρόπο, με χρυσές λεπτομέρειες που τα κάνουν ακόμη πιο λαμπερά.

Πρωτότυπα ιδιαίτερα σχέδια για κάθε στυλ, δημιουργημένα από μασίφ ασήμι 925⁰, με επίστρωση χρυσού 18Κ, διακοσμημένα με εντυπωσιακό σμάλτο, χειροποίητες λεπτομέρειες και λαμπερές πέτρες μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε εμφάνιση, εκφράζοντας το προσωπικό στυλ κάθε γυναίκας με τον πιο κομψό τρόπο.

mesa2

Bee Mine: Η σειρά που εκφράζει την πολύπλευρη φύση της σύγχρονης γυναίκας με ένα διαχρονικό σύμβολο

Τα μοναδικά κοσμήματα της σειράς «Bee Mine» ξεχωρίζουν όχι μόνο με τη λάμψη τους, αλλά και με τον συμβολικό τους χαρακτήρα. Πρόκειται για εντυπωσιακά κομψοτεχνήματα που θα μαγέψουν κάθε γυναίκα. Η μέλισσα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά που διακρίνεται για τις προσεγμένες τις λεπτομέρειες που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Ως διαχρονικό σύμβολο εξουσίας, αποφασιστικότητας και δύναμης, είναι η πρωταγωνίστρια που ταυτίζεται με την πολύπλευρη φύση της σύγχρονης γυναίκας. Τα μοναδικά σχέδια είναι εμπνευσμένα από το σχήμα κυψέλης και διακοσμούνται με εντυπωσιακές πέτρες τοποθετημένες σε ακανόνιστα μοτίβα, που θυμίζουν σταγόνες γλυκού μελιού.
Κάθε ένα από τα κοσμήματα ξεχωρίζει για τη μοναδικότητά του και αποτελεί ιδανική πρόταση για ένα πρωτότυπο δώρο με συναισθηματική και συμβολική αξία που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

mesa3

Rays of Sunshine για γυναίκες που «ακτινοβολούν»

Οι ανοιξιάτικες μέρες είναι συνδυασμένες με το φως του ήλιου και την ξεγνοιασιά, για αυτό και τα βραχιόλια, τα δαχτυλίδια και τα σύμβολα της σειράς «Rays of Sunshine» μας πλημμυρίζουν με χρυσό φως, όπως οι ακτίνες του ήλιου και μας «ζεσταίνουν»! Τα εντυπωσιακά τους σχέδια και οι χρυσές λεπτομέρειες φωτίζουν τα πάντα γύρω μας και μας γεμίσουν με αισιοδοξία. Ο ήλιος μας κάνει να αισθανόμαστε καλά και τα κοσμήματα της σειράς «Rays of Sunshine» μας κάνουν να ακτινοβολούμε!

mesa4
mesa5

#DOPANDORA #DOShine

Μέσα από τα κομψά και λαμπερά της κομμάτια η PANDORA καταφέρνει να αποτυπώσει την αγάπη, τη φροντίδα και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Κάθε κόσμημά της, από την αρχή της δημιουργίας του μέχρι το τέλος, συνδυάζει τη σύγχρονη αισθητική με την εκπληκτική δεξιοτεχνία. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η συλλογή αυτή δίνει τη δυνατότητα στις σύγχρονες γυναίκες να εκφραστούν μέσα από το προσωπικό τους στυλ, συνδυάζοντας με τον δικό τους τρόπο τα εντυπωσιακά σύμβολα, βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κολιέ των συλλογών της.

Ανακαλύψτε τα σχέδια που σας εκφράζουν περισσότερο. Γιατί η PANDORA Shine, βρίσκεται εδώ, για να αναδείξει τον πιο λαμπερό εαυτό κάθε γυναίκας και να τη βοηθήσει να αφήσει το χρυσό της σημάδι στον κόσμο, με τη μοναδική της προσωπικότητα!

mesa6
mesa7

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.pandora.net και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σας το www.pandorashop.gr

PANDORA Concept Stores

ΑΘΗΝΑ: ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 37, ΤΗΛ: 210 3232644 | ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 7, ΤΗΛ: 210 3229930 | ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΓΓ. ΜΕΤΑΞΑ 10 & ΔΟΥΣΜΑΝΗ, ΤΗΛ: 210 8949650 | ΚΗΦΙΣΙΑ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 3, ΤΗΛ: 210 8014479 | “ΤHE MALL ATHENS”, ΤΗΛ: 210 6104519 | ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΛΕΩΦ. ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 17Α, ΤΗΛ: 210 4178915
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: MEDITERRANEAN COSMOS, ΤΗΛ: 2310 489572 | ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 88, ΤΗΛ: 2310 241225
ΛΑΡΙΣΑ: ΚΟΥΜΑ 19, ΤΗΛ: 2410 250275
ΚΡΗΤΗ: ΧΑΝΙΑ, ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ 57 & ΧΑΤΖ. ΓΙΑΝΝΑΡΗ, ΤΗΛ: 28210 08716
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Γ. ΝΟΜΙΚΟΥ. ΦΗΡΑ, ΤΗΛ: 22860 36182
ΠΑΤΡΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2 & ΑΓ. ΑΝΔΡΕΟΥ 67, ΤΗΛ: 2610 623175
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ 48, ΤΗΛ: 27210 24065
ΜΥΚΟΝΟΣ: ΠΛ. ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΤΗΛ: 22890 23863
ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΔΑΙΔΑΛΟΥ 4, ΤΗΛ: 2810 223344