ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης, ο Βασίλης Καλλίδης και ο Δημήτρης Μακαλιάς έχουν κάτι κοινό….

Ο Αντώνης Τσαπατάκης, ο Βασίλης Καλλίδης και ο Δημήτρης Μακαλιάς έχουν κάτι κοινό….

Και οι τρεις έχουν καταφέρει να γίνουν γνωστοί και πετυχημένοι στο χώρο τους, κάνοντας αυτό που τους αρέσει. Τι είναι όμως αυτό που τους βοήθησε να φτάσουν εκεί; Ποιος είναι εκείνος που εμπιστεύτηκαν και τους βοήθησε να προχωρήσουν; Στα ερωτήματα αυτά απαντούν οι ίδιοι, μέσα από την δική τους «ιστορία εμπιστοσύνης».

Χρειάζεται να δείξεις εμπιστοσύνη για να πετύχεις, όπως αποκαλύπτουν οι ίδιοι. Ο Αντώνης Τσαπατάκης έδειξε εμπιστοσύνη στον Γιάννη και στον Χρυσάφη, τους 2 προπονητές του που τον πίστεψαν και βρίσκονταν δίπλα του να τον στηρίζουν, από το δύσκολο ξεκίνημα του. Ο Βασίλης Καλλίδης, γυρνώντας από τις σπουδές του στο Παρίσι, εμπιστεύτηκε την Ελένη, ούσα ο άνθρωπος που πίστεψε σε εκείνον και του έδωσε την ώθηση που χρειαζόταν για να τολμήσει, ενώ ο Δημήτρης Μακαλιάς εμπιστεύτηκε τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή του, τον πατέρα του, που πάντα τον συμβούλευε και τον καθοδηγούσε.

Και οι τρεις μας αφηγούνται την ιστορία τους στις «Ιστορίες Εμπιστοσύνης από τη ZeniΘ» και ακούγοντας τους μπορεί να καταλήξει κάποιος σε ένα και μόνο συμπέρασμα: η εμπιστοσύνη θέλει χρόνο για να επιτευχθεί, αλλά μετά κρατάει για μια ζωή.

Αυτό είναι και το βασικό μέλημα της εταιρίας ZeniΘ. Βρίσκεται «εδώ» αποδεικνύοντας έμπρακτα 18 χρόνια τώρα, στους εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες που την εμπιστεύονται, πως η εμπιστοσύνη χρειάζεται χρόνο και κόπο για να χτιστεί, αλλά πάντα επιβραβεύεται!

Μάθετε περισσότερα στη σελίδα της ZeniΘ στο Facebook, όπου μπορείτε να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς αλλά και να βρείτε τα βίντεο με τις «Ιστορίες εμπιστοσύνης από τη ZeniΘ».

Η ZeniΘ είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία στα Social Media (Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter), στοχεύοντας στο να διασφαλίζει συνεχώς την άμεση & έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.

Μπορείτε να γνωρίσετε την ZeniΘ ακόμα καλύτερα μέσα από το ανανεωμένο site της (www.zenith.gr) οπού θα βρείτε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την εταιρία και τα προϊόντα της.
ZeniΘ - Κορυφαία ενέργεια.