ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Άνοιξε για το κοινό, το νέο κατάστημα LEROY MERLIN στο κέντρο της Αθήνας

Άνοιξε για το κοινό, το νέο κατάστημα LEROY MERLIN στο κέντρο της Αθήνας

Το νέο κατάστημα άνοιξε τις «πύλες» του για το κοινό, βρίσκεται στη Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 112 και είναι το πρώτο “home-improvement” κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.

Το νέο κατάστημα της LEROY MERLIN στο κέντρο της Αθήνας είναι γεγονός. Το κατάστημα άνοιξε επίσημα για το κοινό σήμερα 20 Απριλίου 2018, ακριβώς ένα χρόνο μετά την έναρξη των εργασιών στο κτίριο της οδού Β. Σοφίας 112.

Οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι το νέο κατάστημα την Τετάρτη 18 Απριλίου, να περιηγηθούν στα τρία επίπεδα και να ζήσουν την εμπειρία του #Homistas LAB, όπου με την καθοδήγηση της Νατάσας Σιδηροκαστρίτου δημιούργησαν τη δική τους κατασκευή. Το #HOMISTAS lab, είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου κάθε επισκέπτης θα μπορεί να δημιουργεί τη δική του κατασκευή, να δοκιμάζει εργαλεία και λύσεις αλλά και να παρακολουθεί σεμινάρια από εξειδικευμένους τεχνικούς και ειδικούς του home improvement.

Την ίδια ημέρα το απόγευμα, πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος με την παρουσία των κ.κ. Christophe Chantepy, Πρέσβη της Γαλλίας, Γιώργου Καμίνη, Δημάρχου Αθηναίων, Βασίλη Φουρλή, Προέδρου του Ομίλου Fourlis και Δημήτρη Κοπελούζου, Προέδρου του Ομίλου Κοπελούζος.

Ο πρέσβης της Γαλλίας κ. Christophe Chantepy σημείωσε στην εναρκτήρια ομιλία, «Γνωρίζουμε όλοι μας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα και είμαστε αισιόδοξοι πως σύντομα θα περάσει σε μια νέα εποχή ανάκαμψης και είμαστε εδώ να συνεχίζουμε να στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή. Οι Γαλλικές εταιρείες συνεχίζουν δυναμικά να επενδύουν στην Ελλάδα και τα σημερινά εγκαίνια του νέου καταστήματος της LEROY MERLIN είναι ακόμη μια απόδειξη. Συγχαρητήρια στην ομάδα της LEROY MERLIN, για το αποτέλεσμα που βλέπουμε όλοι μας σήμερα.»

Ο Δήμαρχος του Δήμου Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης στον χαιρετισμό του σημείωσε: «Το άνοιγμα του καταστήματος της LEROY MERLIN σε αυτό το σημείο της Αθήνας, έχει μια τεράστια συμβολική σημασία, αφού σηματοδοτεί τη μετάβαση σε μια νέα εποχή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές για την προσπάθεια που έκαναν, να τους συγχαρώ και να τους υποσχεθώ πως θα έχουν την υποστήριξη του Δήμου.»

Ο κ. Olivier Arduin, Γενικός Διευθυντής της LEROY MERLIN στην Ελλάδα, τόνισε σχετικά με το καινούριο κατάστημα: «Περισσότερο από ένα κατάστημα εγκαινιάζουμε το ξεκίνημα μιας νέας εποχής. Σας παρουσιάζουμε το πρώτο ολοκληρωμένο κατάστημα DIΥ στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται να ανακαλύψετε ένα καινούργιο concept για το κέντρο της πόλης. Όλες οι γραμμές και υπηρεσίες είναι επικεντρωμένες στις ανάγκες των κατοίκων του κέντρου με τέτοια οργάνωση των ομάδων, ώστε να ικανοποιούν ακόμα περισσότερο τους πελάτες μας».

Παράλληλα, ο Διευθυντής του νέου καταστήματος στη Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 112, κ. Yann Rathat, μίλησε με μεγάλο ενθουσιασμό για την πρόοδο του καταστήματος: «Ξεκινήσαμε αυτό το project ακριβώς πριν ένα χρόνο, 18 Απριλίου 2017. Τότε εδώ δεν υπήρχε τίποτα, σήμερα βρισκόμαστε σε ένα καινούριο και μοναδικό κατάστημα. To project, μας έδωσε την αυτονομία να χτίσουμε επάνω σε νέες ιδέες και την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη νέα μας κουλτούρα. Είμαστε εδώ να δημιουργήσουμε εμπειρίες ευτυχίας σε όσους έρχονται σε αυτό το κατάστημα».

Το κατάστημα LEROY MERLIN στην λεωφόρο Β. Σοφίας 112, είναι πραγματικότητα και εκατοντάδες λάτρεις της «βελτίωσης της κατοικίας» έσπευσαν την πρώτη ημέρα επίσημης λειτουργίας του να το «γνωρίσουν» από κοντά. Έως και το Σάββατο 21 Απριλίου στο κατάστημα θα πραγματοποιούνται διάφορα happenings για τους πελάτες και θα ισχύουν ειδικές προσφορές