ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με επιπλέον GΒ και δωρεάν περιαγωγή και εκτός ΕΕ τα νέα εταιρικά προγράμματα της COSMOTE

Με επιπλέον GΒ και δωρεάν περιαγωγή και εκτός ΕΕ τα νέα εταιρικά προγράμματα της COSMOTE

Στην εποχή της ψηφιακής, παγκοσμιοποιημένης οικονομίας, τα στελέχη μίας επιχείρησης χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο υπηρεσίες δεδομένων οπουδήποτε και αν βρίσκονται, ενώ χρειάζεται να είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους συνεργάτες τους σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Επιπλέον, ταξιδεύουν διαρκώς ακόμη και σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι απαιτήσεις και οι ανάγκες των επαγγελματιών έχουν πλήρως αλλάξει τα τελευταία χρόνια και αυτές επιδιώκει να καλύψει η COSMOTE με τα νέα προγράμματα κινητής επικοινωνίας για επαγγελματίες που λανσάρει, τα οποία προσφέρουν περισσότερα MB για χρήση Internet, απεριόριστο χρόνο ομιλίας εντός Ελλάδας, περισσότερα λεπτά ομιλίας για κλήσεις εκτός Ελλάδας, αλλά και δωρεάν χρήσης περιαγωγής (roaming) σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι αριθμοί αποδεικνύουν τη διαφοροποίηση των αναγκών σε επικοινωνία. Σύμφωνα με τα στοιχεία της COSMOTE, την τελευταία 5ετία η κίνηση δεδομένων στα προγράμματα κινητής για επαγγελματίες, μέσω του δικτύου κινητής της εταιρείας, έχει πενταπλασιαστεί, ενώ το 2018 η κίνηση των data των επιχειρησιακών συνδρομητών αναμένεται να φτάσει τα 5,6 petabyte (1 petabyte = 1000 TB) όταν το 2014 το αντίστοιχο νούμερο ήταν μόλις 1,2 petabyte, ενώ η αύξηση φέτος σε σχέση με το 2017 είναι της τάξεως του 36%.

2

Παράλληλα, οι Έλληνες επαγγελματίες έχουν αυξήσει τη χρήση του smartphone τους στο εξωτερικό. Είναι χαρακτηριστικό πως η COSMOTE κάνει λόγο για αύξηση 2481% στην κίνηση δεδομένων μέσω δικτύου κινητής (mobile data) σε χώρες της ΕΕ, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για χρήση σε χώρες εκτός ΕΕ ανέρχεται στο 1657%. Επιπλέον, η χρήση υπηρεσιών φωνής σε χώρες της ΕΕ έχει αυξηθεί κατά 102%.

Προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες που δημιουργεί το νέο μοντέλο χρήσης, η COSMOTE λανσάρει τα νέα προγράμματα COSMOTE Business Mobile, τα οποία διατίθενται σε πέντε επιλογές: Small, Medium, Large, Gold & Platinum. Τα νέα προγράμματα προσφέρουν έως 30GB Internet, απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και την ΕΕ, έως 1.000 λεπτά προς διεθνή δίκτυα σταθερής και κινητής, καθώς και δωρεάν χρήση περιαγωγής σε χώρες εκτός ΕΕ μέσω της υπηρεσίας Travel Pass. Επιπλέον, η Cosmote με τα νέα προγράμματα COSMOTE Business Mobile προσφέρει περισσότερο χρόνο ομιλίας προς διεθνή δίκτυα 35 χωρών, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων για μεγαλύτερη εξωστρέφεια.

3

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί πως οι συνδρομητές της εταιρείας έχουν τον πλήρη έλεγχο των διαθέσιμων MB τους ανά πάσα στιγμή με την αποκλειστική και δωρεάν υπηρεσία COSMOTE My Internet, η οποία εξασφαλίζει ότι όταν καταναλωθούν τα δωρεάν MB, διακόπτεται αυτόματα η χρήση δεδομένων. Έτσι, οι χρήστες προστατεύονται από μη επιθυμητές χρεώσεις, ενώ μπορούν να αγοράσουν επιπλέον πακέτα δεδομένων σε προνομιακές τιμές εφόσον το επιθυμούν. Επιπλέον, με την ενεργοποίηση οποιουδήποτε προγράμματος συμβολαίου COSMOTE Business Mobile, παρέχεται δωρεάν η υπηρεσία COSMOTE Mobile Security, για ενισχυμένη προστασία του smartphone και των αρχείων τους, χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής.