ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πρωταγωνιστής στη νέα, παγκόσμια καμπάνια του Chivas στην Ελλάδα ο Σωτήρης Κοντιζάς!

Πρωταγωνιστής στη νέα, παγκόσμια καμπάνια του Chivas στην Ελλάδα ο Σωτήρης Κοντιζάς!

Με τον διάσημο chef Σωτήρη Κοντιζά επέλεξε να συνεργαστεί το Chivas, το κορυφαίο blended Scotch whisky, στο πλαίσιο της νέας, παγκόσμιας καμπάνιας του «Success Ιs Α Blend».

Η συνεργασία τους είχε ως αποτέλεσμα ένα εξαιρετικό πρώτο video που γυρίστηκε στην Αθήνα και κατάφερε να κάνει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τον γύρο του διαδικτύου! Ακόμη πιο σημαντικό για εμάς, όμως, είναι το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας το οποίο αποτελεί σίγουρα πηγή έμπνευσης για όλους μας! Και ποιο είναι αυτό; Ότι ο ιδανικός συνδυασμός πολλών διαφορετικών στοιχείων φέρνει τελικά την επιτυχία!

Το γιατί ένα από τα κορυφαία blended Scotch whiskies επέλεξε ως βασικό πρόσωπο της καμπάνιας του στην Ελλάδα τον Έλληνα-Ιάπωνα chef, εξηγεί ο Julien Merlet, Head of Marketing της Pernod Ricard Hellas, που εκπροσωπεί το Chivas στην Ελλάδα. Όπως ακριβώς το Chivas αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό από τα καλύτερα malt και grain whiskies, έτσι και ο Σωτήρης Κοντιζάς διαθέτει μία πολύπλευρη προσωπικότητα ενός ανθρώπου «αυθεντικού και χαρισματικού» ο οποίος «έχει να επιδείξει ένα αξιοσημείωτο συνδυασμό στοιχείων, τόσο στην επαγγελματική όσο και την προσωπική του ζωή». Με λίγα λόγια, λοιπόν, το «κλειδί της επιτυχίας» και στις δύο περιπτώσεις βρίσκεται στη δύναμη του blending.

Γιατί όμως ο Σωτήρης Κοντιζάς αποτελεί ένα εξαιρετικό blend;

Έχει καταγωγή και βιώματα από την Ελλάδα και την Ιαπωνία, ενώ για αρκετά χρόνια εργαζόταν ως τραπεζικός υπάλληλος. Ωστόσο, αποφάσισε τελικά να πάρει το ρίσκο και να ακολουθήσει το μεγάλο του όνειρο: τη μαγειρική! Σήμερα, είναι ένας πετυχημένος και τελειομανής chef, ένας περήφανος πατέρας και… ένας μεγάλος λάτρης των comics.

Όπως, λοιπόν, το Chivas, που από το 1801 μέχρι και σήμερα, δημιουργεί το δικό του μοναδικό blend, έτσι και ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ξεχωριστός, χάρη στο μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών τα οποία τον διακρίνουν. Το ίδιο ισχύει για όλους μας και αυτό είναι το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Chivas που κάνει τον γύρο του κόσμου. Η επιτυχία αποτελεί έναν συνδυασμό πολλών πραγμάτων και το σίγουρο είναι ότι πρέπει να τη μοιραζόμαστε με τους συνανθρώπους μας. Γιατί; Διότι έτσι τα οφέλη είναι πολύ περισσότερα για όλους!

«Με τιμά η συνεργασία»

3

Για τον ίδιο τον chef η χαρά για τη συνεργασία με το Chivas είναι εξίσου μεγάλη. Μάλιστα, δηλώνει πως τον τιμά το γεγονός ότι ένα τόσο σημαντικό και ιστορικό brand τον επέλεξε για να ενσαρκώσει τη νέα του καμπάνια στην Ελλάδα. Το πιο σημαντικό στοιχείο για εκείνον, βέβαια, είναι ότι μοιράζεται πολλές κοινές αξίες με το Chivas, όπως η συνέπεια και η ισορροπία.

Αυτό λοιπόν που αξίζει να συγκρατήσουμε, πέρα από την εξαιρετική εικαστική δουλειά της καμπάνιας, είναι το κεντρικό της μήνυμα: όταν οι άνθρωποι συνεργάζονται και ενώνουν διαφορετικά στοιχεία και ιδιότητες που τους χαρακτηρίζουν, μπορούν να πετύχουν πολλά περισσότερα μαζί από ό,τι θα πετύχαινε ο καθένας ξεχωριστά. Η δύναμη του blending λοιπόν είναι αδιαμφησβήτητη, τόσο στη ζωή όσο και στο σκωτσέζικο whisky!

1