ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΣΕΠ: Προσωρινά αποτελέσματα για τις προσλήψεις στη ΔΕΗ

ΑΣΕΠ: Προσωρινά αποτελέσματα για τις προσλήψεις στη ΔΕΗ

Τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 5Κ/2014 που αφορούν στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, οκτώ (8) θέσεων προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (T.E.) και δώδεκα (12) θέσεων προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στην Εταιρεία Δ.Ε.Η. Ανανεώσιμες Α.Ε., ανακοίνωσε ο ΑΣΕΠ

Σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.

Οσοι έστειλαν έντυπες αιτήσεις χωρίς να έχουν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση αποκλείστηκαν της διαδικασίας και εμφανίζονται σε ξεχωριστό πίνακα μόνο με τον αριθμό ταυτότητας.

Οι οριστικοί πίνακες διοριστέων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από 18 Μαρτίου 2015 έως και την πάροδο της 27ης Μαρτίου 2015, ημέρας Παρασκευής.

Τα προσωρινά αποτελέσματα της κατηγορίας Πανεπιστημιακής (Π.Ε.) της Προκήρυξης 5Κ/2014 θα εκδοθούν μετά την ολοκλήρωση της αντίστοιχης ελεγκτικής διαδικασίας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σχετικές ειδήσεις