ΕΡΓΑΣΙΑ

Προκηρύξεις θέσεων στη ΔΕΗ, στα δικαστήρια, σε Ηρώδειο και Επίδαυρο

Προκηρύξεις θέσεων στη ΔΕΗ, στα δικαστήρια, σε Ηρώδειο και Επίδαυρο

Εως τις 29 Απριλίου η καταληκτική προθεσμία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για 110 θέσεις πτυχιούχων πανεπιστημίου και ΤΕΙ στη ΔΕΗ, τη στιγμή που προετοιμάζεται η έκδοση της δεύτερης μεγάλης προκήρυξης της επιχείρησης για 450 αποφοίτους Λυκείου σε τεχνικές ειδικότητες για το δίκτυο, τα ορυχεία και τους σταθμούς.

Οι διαγωνισμοί αφορούν απασχόληση με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. Η επιλογή σύμφωνα με το Εθνος θα γίνει με βάση τόσο τους τίτλους σπουδών όσο και με κοινωνικά κριτήρια.

Ωριμο είναι το αίτημα πρόσληψης, με σειρά προτεραιότητας, 100 μόνιμων δικαστικών υπαλλήλων, επιστημόνων Πληροφορικής - 60 Τεχνολογικής και 40 Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Το αίτημα του υπουργείου Δικαιοσύνης έχει ήδη εγκριθεί από το προηγούμενο έτος και δρομολογείται ο σχεδιασμός της προκήρυξης για έκδοση από το ΑΣΕΠ.

Επίσης ταμίες, ταξιθέτες και ελεγκτές εισόδου θα προσλάβει η Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε. για τη θερινή καλλιτεχνική περίοδο. Στην Αθήνα θα απασχοληθούν 102 εργαζόμενοι και στην Επίδαυρο 83.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Λυκείου ή ΙΕΚ και να διαθέτουν γνώσεις χειρισμού Η/Υ και αγγλικής γλώσσας. Οσοι επιλεγούν θα περάσουν από συνέντευξη, ενώ για τις θέσεις στην Επίδαυρο θα ισχύσει το κριτήριο της εντοπιότητας για εκείνους που θα υποβάλουν αίτηση. Αιτήσεις για την Αθήνα υποβάλλονται έως τις 20 Απριλίου και για την Επίδαυρο έως τις 10 Μαΐου.

Σχετικές ειδήσεις