ΕΡΓΑΣΙΑ

ΣτΕ: Εγκρίθηκαν οι τελευταίες προσλήψεις εκπαιδευτικών

ΣτΕ: Εγκρίθηκαν οι τελευταίες προσλήψεις εκπαιδευτικών

Τις τελευταίες κατ΄ εξαίρεση προσλήψεις κατά την προεκλογική περίοδο ενέκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Ειδικότερα, εγκρίθηκε η πρόσληψη 128 ατόμων 8μήνης διάρκειας για τη λειτουργία στις εκπαιδευτικές μονάδες του υπουργείου Οικονομικών (Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης και Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης). Εκ των 128 ατόμων τα 123 είναι εκπαιδευτικοί και οι 5 διοικητικοί υπάλληλοι.

Ακόμη, εγκρίθηκε η πρόσληψη 14 καθηγητών μουσικής για το Μορφωτικό, Πολιτιστικό, Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης».

Επίσης, το ΣτΕ άναψε το πράσινο φως για την πρόσληψη ενός διευθυντή, ενός μαέστρου χορωδίας παραδοσιακής μουσικής και 19 καθηγητών μουσικής για το δημοτικό ωδείο Πρέβεζας.

Παράλληλα, εγκρίθηκε η πρόσληψη 28 καθηγητών μουσικής και 26 καθηγητών διαφόρων ειδικοτήτων καλλιτεχνικής εκπαίδευσης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αγία Βαρβάρα.

Τέλος, εγκρίθηκε η πρόσληψη μιας βοηθού βρεφοκόμου για τον παιδικό σταθμό του Δήμου Τήνου και ενός ατόμου στο Δήμο Σερρών για την υλοποίηση του μαζικού αθλητισμού στη διασυνοριακή περιοχή του Δήμου Petrich της Βουλγαρίας και του Δήμου Σερρών («Sports for all»).

Σχετικές ειδήσεις