ΕΡΓΑΣΙΑ

ΕΣΠΑ: Τα προσωρινά αποτελέσματα για τη «Νεοφυή Επιχειρηματικότητα» - Μέχρι 28/4 τα δικαιολογητικά

ΕΣΠΑ: Τα προσωρινά αποτελέσματα για τη «Νεοφυή Επιχειρηματικότητα» - Μέχρι 28/4 τα δικαιολογητικά

ΕΣΠΑ - Όλες οι ειδήσεις: Εκδόθηκε τη Δευτέρα (13/2) η απόφαση για τα αποτελέσματα του προσωρινού καταλόγου δυνητικών δικαιούχων και του καταλόγου με τη βαθμολογική κατάταξη όλων των επιχειρηματικών σχεδίων στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα».

Οι δυνητικοί δικαιούχοι της δράσης, θα πρέπει το αργότερο έως την Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017, να υποβάλουν τον φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα του ΕΣΠΑ, με απόφαση της ειδικής γραμματέως Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΤΠΑ και Ταμείου Συνοχής, Ευγενίας Φωτονιάτα, δημοσιεύεται κατόπιν της αξιολόγησης, η βαθμολογική κατάταξη των 5.626 υποβληθεισών αιτήσεων στη δράση «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα» του ΕΠ «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 - 2020.

Ο προσωρινός κατάλογος δυνητικών δικαιούχων της δράσης, περιλαμβάνει 1.526 επιλέξιμα επιχειρηματικά σχέδια, συνολικού επιχορηγούμενου προϋπολογισμού 86.086.885,35 ευρώ (δημόσια δαπάνη) κατά απόλυτη βαθμολογική σειρά, με βάση τη συνολική προς διάθεση συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη ανά ομάδα περιφερειών, αυξημένη κατά 20%.

Οι δυνητικοί δικαιούχοι της δράσης θα πρέπει το αργότερο έως την Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017, να υποβάλουν τον φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, που αναφέρονται στο Παράρτημα IV της Αναλυτικής Πρόσκλησης.

Ο φάκελος των δικαιολογητικών θα υποβληθεί στην έδρα του εταίρου του ΕΦΕΠΑΕ, ανάλογα με την περιφέρεια υλοποίησης του επιχειρηματικού σχεδίου. Η προθεσμία έως την Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 είναι οριστική, και ενδεχόμενη μη τήρησή της οδηγεί στην απόρριψη του επιχειρηματικού σχεδίου.

Σχετικές ειδήσεις