ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μαξ Κάιζερ: μια προφητική συνέντευξη!

Μαξ Κάιζερ: μια προφητική συνέντευξη!
"Ο ελληνικός λαός θα χάσει τον έλεγχο της...

"Ο ελληνικός λαός θα χάσει τον έλεγχο της χώρας του από το ΔΝΤ"!

Με αυτήν την "προφητική" φράση, είχε προειδοποιήσει ο οικονομολόγος Μαξ Κάιζερ, τον ελληνικό λαό για τις προθέσεις του ΔΝΤ, πριν από περίπου έναν χρόνο! Σε συνέντευξη του στην "Ελευθεροτυπία", ο κατά πολλούς αμφιλεγόμενος Κάιζερ, είχε αποκαλύψει τα σχέδια της τρόικας, έναν χρόνο πριν την περίφημη συνέντευξη τύπου για τα 50 δις!

"Ο ελληνικός λαός θα χάσει τον έλεγχο της υποδομής της χώρας του, των λιμανιών του και της βιομηχανίας που συνδέεται μ' αυτά. Θα χαθούν όλα. Θα ενοικιάζει τα περιουσιακά στοιχεία που ο ίδιος δημιούργησε. Αυτό ονομάζεται δουλεία. Οπότε, εκτός και αν οι Έλληνες αντισταθούν, θα χάσουν την οικονομική τους κυριαρχία. Και η ελληνική κυβέρνηση δεν κάνει αρκετά να σταματήσει τα γεράκια", είχε αποκαλύψει στον δημοσιογράφο Νίκο Κατζηλάκη, στις 2/4/2010.

Η συμβουλή που έδινε τότε στους Έλληνες ήταν να "πολεμήσουν για την ελευθερία τους":

"Αν θέλεις να ζήσεις ελεύθερος, θα πρέπει να πολεμήσεις για την ελευθερία σου και θα υπάρξουν συνέπειες. Ή μπορείς να παραδώσεις τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου στο ΔΝΤ ως δούλους. Αυτές είναι οι επιλογές. Παίρνεις ένα σκληρό φάρμακο τώρα ή εκπορνεύεις τα παιδιά σου στο ΔΝΤ", δήλωνε χαρακτηριστικά στην "Ε".

Τα λόγια του ήταν χαρακτηριστεί τότε "συνωμοσιολογικά και υπερβολικά" αλλά σήμερα μοιάζουν πιο "προφητικά" από ποτέ! Διαβάστε προσεχτικά την παρακάτω παράγραφο:

" Όποιος πιστεύει ότι το ΔΝΤ θα έχει περιορισμένο ρόλο, όποιο ΜΜΕ μεταδίδει τέτοια προπαγάνδα, θα πρέπει να ντρέπεται γιατί δεν αναφέρουν το ιστορικό του ΔΝΤ. Ο ρόλος του θα είναι περιορισμένος εφόσον η Ελλάδα τηρεί τα μέτρα λιτότητας. Τα μέτρα τους, όμως, θα είναι αδύνατον να τηρηθούν από τον ελληνικό λαό, και από εκείνο το σημείο και έπειτα θα έχουν κυρίαρχο ρόλο. Πιστεύετε ότι το ΔΝΤ θα σας πει "συμμορφωθείτε με τα μέτρα και θα εξέλθετε της κρίσης"; Θα είστε τρελοί εάν πιστεύετε ότι θα γίνει έτσι. Το ΔΝΤ θέλει να εξασφαλίσει τον έλεγχο των πολύτιμων ελληνικών λιμανιών και να τα πουλήσει" κατέληγε! Τυχαίο;

Διαβάστε επίσης: Δημόσια περιουσία, για άμεση “αξιοποίηση”!