ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περίεργο «ράλι» για τη μετοχή του Alter

Περίεργο «ράλι» για τη μετοχή του Alter
Την ώρα που το Alter έχει τεράστιες ληξιπρόθεσμες οφειλές...

Την ώρα που το Alter έχει τεράστιες ληξιπρόθεσμες οφειλές και η μόνη επίσημη ενημέρωση είναι πως η εταιρία βρίσκεται σε συζητήσεις με τις πιστώτριες τράπεζες και υποψήφιους επενδυτές εντύπωση προκαλεί η ξέφρενη κούρσα της μετοχής στο Χρηματιστήριο.

Συγκεκριμένα από τις 15 Φεβρουαρίου που η μετοχή έκλεισε στα 0,27 Ευρώ σήμερα βρέθηκε να κλείνει στα 0,76 Ευρώ καταγράφοντας ένα απίστευτο σερί limit-up. Η άνοδος μέσα σε μόλις 7 συνεδριάσεις ανέρχεται στο εκπληκτικό ποσοστό του 181%.

Και το ερώτημα που τίθεται είναι αν έχει βρεθεί λύση αλλά δεν ανακοινώνεται. Μήπως η άνοδος της τιμής σχετίζεται με επικείμενη μετοχοποίηση χρεών ή συνδυασμό μετοχοποίησης και εισόδου νέων μετόχων;

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, γίνονται αγορές μικρών πακέτων μετοχών του Alter, όπου αυτές κυκλοφορούν, με προσφορά στο +18 της τιμής του.

Aξίζει τέλος να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Γιαννίκος συναντήθηκε πρίν λίγες ημέρες με εκπροσώπους της ΕΣΗΕΑ και φέρεται να δήλωσε ότι σύντομα θα υπάρξει νέο επενδυτικό σχήμα.

Άραγε η ευαίσθητη κατ τα άλλα Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς δεν έχει προβληματιστεί από το γεγονός ότι μια εταιρία σε επιτήρηση και με τεράστια χρέη καταγράφει ράλι κερδών της τάξεως του 180%;

Πηγή: Newscode.gr