ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σταθερά τα διαφημιστικά κονδύλια για τον τουρισμό

Σταθερά τα διαφημιστικά κονδύλια για τον τουρισμό
Στη δέσμευση διάθεσης αντίστοιχων κονδυλίων με τον προϋπολογισμό του 2010 για την προβολή της χώρας και την τρέχουσα τουριστική σεζόν...

Στη δέσμευση διάθεσης αντίστοιχων κονδυλίων με τον προϋπολογισμό του 2010 για την προβολή της χώρας και την τρέχουσα τουριστική σεζόν, προέβη ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, μιλώντας στην εκδήλωση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος στο Ηράκλειο της Κρήτης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ξ.Ε.Ε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην έναρξη διαβούλευσης από πλευράς υπουργείου για την αναθεώρηση του συστήματος κατάταξης των ξενοδοχείων σε κατηγορίες αστέρων.

Στην ίδια εκδήλωση ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ανακοίνωσε την υπογραφή συμφώνου συνεργασίας μεταξύ της περιφέρειας Κρήτης και του Ξ.Ε.Ε. για την προώθηση και στήριξη του Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας σε συνδυασμό με την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου για το «ελληνικό πρωινό».

Κατά τη διάρκεια της πρώτης περιφερειακής συνάντησης του ΞΕΕ στο Ηράκλειο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γεώργιος Τσακίρης ανήγγειλε την ίδρυση του 1ου περιφερειακού γραφείου του Ξ.Ε.Ε. στη Κρήτη.

Όπως τόνισε, το Επιμελητήριο αναλαμβάνει δυναμικό ρόλο στις νέες αυτοδιοικητικές δομές του σχεδίου «Καλλικράτης», στο πλαίσιο της ενίσχυσης της συνεργασίας του Ξ.Ε.Ε με τους περιφερειακούς θεσμούς με στόχο το άνοιγμα πέντε αρχικώς περιφερειακών υποκαταστημάτων.