ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βαμβακίδης (BofA): Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε κάτι άγνωστο

Βαμβακίδης (BofA): Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε κάτι άγνωστο

«O ΣΥΡΙΖΑ δεν μας είπε κάτι διαφορετικό από αυτά που γνωρίζουν οι Έλληνες για το πρόγραμμά του», διευκρίνισε το διευθυντικό στέλεχος της Bank of America-Merryll Lynch, Αθανάσιος Βαμβακίδης.

Ο ίδιος, μάλιστα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM, χαρακτήρισε ως «θετικό» για τις αγορές το γεγονός ότι γίνεται αυτή η συζήτηση.

Σύμφωνα με τον κ. Βαμβακίδη, η συγκεκριμένη συνάντηση είχε σκοπό ο κ. Σταθάκης να εξηγήσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ σε μια ομάδα επενδυτών.

Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι στην εκδήλωση του Λονδίνου δεν ήταν παρών ο εκπρόσωπος της Capital και ότι πολλά από αυτά τα οποία αναφέρει στο e-mail δεν ειπώθηκαν και δεν αντιπροσωπεύουν - όσα ειπώθηκαν - στη συγκεκριμένη συνάντηση.

Όπως διευκρίνισε, στην εκδήλωση της BofA Merrill Lynch «ο κ. Σταθάκης εξήγησε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι ήδη γνωστό στο ελληνικό κοινό, και στη συζήτηση υπήρχαν ερωτήσεις και γενικά οι επενδυτές ευχαρίστησαν τον κ. Σταθάκη γι' αυτήν την παρουσίαση».

Επιπλέον ανέφερε, ότι το άγνωστο και η αβεβαιότητα τρομάζουν τις αγορές και άρα, από αυτήν την άποψη, «ήταν καλό που ο κ. Σταθάκης συναντήθηκε μαζί μας για να εξηγήσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ».

«Ανεξάρτητα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε, αυτό είναι καλό για τις αγορές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις