ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τρεις μέρες μένουν για να πληρώσετε τέλη κυκλοφορίας

Τρεις μέρες μένουν για να πληρώσετε τέλη κυκλοφορίας

Μόλις τρεις εργάσιμες ημέρες μένουν στους οδηγούς για να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφοράς των οχημάτων τους για τη νέα χρονιά. Τη Δευτέρα 29/12. την Τρίτη 30/12 και την Τετάρτη 31/12 οι τράπεζες και τα ταχυδρομεία θα δέχονται την πληρωμή των τελών, με κάποιες διευκολύνσεις, υπό προϋποθέσεις

Μέχρι και την επόμενη Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου, λοιπόν, μπορούν οι φορολογούμενοι να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2015. Η εξόφληση μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε τράπεζα η ταχυδρομείο με την προσκόμιση του ειδοποιτηρίου που μπορούν να εκτυπώσουν οι φορολογούμενοι από τη σχετική εφαρμογή του taxisnet αναγράφοντας τον ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους. Είναι επίσης εφικτή η πληρωμή των τελών στις τράπεζες χωρίς το ειδοποιητήριο αλλά μόνο με τον ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας.

Η πληρωμή των τελών μπορεί να γίνει και μέσω των εναλλακτικών δικτύων πληρωμής των τραπεζών (π.χ. web banking) με τη χρήση της ταυτότητας οφειλής που αναγράφεται στο σχετικό ειδοποιητήριο.

Εφόσον χαθεί η προθεσμία πληρωμής βεβαιώνεται στον φορολογούμενο πρόστιμο ίσο με το 100% των τελών που αναλογούν στο όχημά του.

Σχετικές ειδήσεις