Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στουρνάρας: Δεν υπάρχει πρόβλημα με τις καταθέσεις (video)

Newsbomb

Τη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις τράπεζες και τις καταθέσεις παρείχε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό και το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Στουρνάρας εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου και μιλώντας σε δημοσιογράφους τόνισε πως η Τράπεζα της Ελλάδος συνδράμει στο κυβερνητικό έργο «μέσα στα πλαίσια της συνθήκης, και όπου αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με τη συνθήκη», όπως διευρκίνισε χαρακτηριστικά.

«Έχει μεγάλη σημασία το επόμενο Eurogroup να είναι επιτυχημένο» είπε, μεταξύ άλλων, ενώ ανέφερε πως όλοι δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση. Τέλος, σημείωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας τον διαβεβαίωσε πως η κυβέρνηση εργάζεται άοκνα προκειμένου να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.

Η συνάντηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 09:30 και διήρκησε περίπου δύο ώρες, ενώ το "παρών" έδωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης.

Υπενθυμίζεται πως χθες, Πέμπτη (05/03/2015) μετά τις αποφάσεις της ΕΚΤ, ο Γιάννης Δραγασάκης τόνισε ότι η συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου στο Eurogoup «δεν αντανακλάται πλήρως στις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας».

«Ενδεχομένως η ΕΚΤ να περιμένει πρώτα το Eurogroup της Δευτέρας για να ενεργήσει» είπε ο κ. Δραγασάκης.