ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στις 13 Ιανουαρίου ξεκινούν οι πρώτοι πλειστηριασμοί του 2016!

Στις 13 Ιανουαρίου ξεκινούν οι πρώτοι πλειστηριασμοί του 2016!

Κινητικότητα παρατηρείται στα δελτία δικαστικών δημοσιεύσεων. Οι περιουσίες των Ελλήνων αρχίζουν να βγαίνουν στο σφυρί! Η αρχή γίνεται την 13η του Γενάρη με 46 πλειστηριασμούς!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ - ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ - ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Από αυτόν το μήνα ξεκινά ο «γολγοθάς» για δεκάδες συμπατριώτες μας που θα δουν το ακίνητό τους να βγαίνει στον πλειστηριασμό από κάποια τράπεζα ή την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων!

Οι πλειστηριασμοί που αναμένεται να γίνουν τον Ιανουάριο, ξεπερνούν τους πενήντα!

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των πλειστηριασμών τραπεζών προς ιδιώτες και εταιρείες την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016 – όπως μεταδίδει το Marketfair - έχουν προγραμματιστεί 46 πλειστηριασμοί σε διάφορα ειρηνοδικεία, της Αθήνας, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου, Κορωπίου, Μαραθώνα κλπ. Πρόκειται για διάφορα ακίνητα που έχουν βγάλει στο σφυρί κυρίως τράπεζες. Τα προς απαίτηση ποσά κυμαίνονται από 2.100 ευρώ και φθάνουν το 1,1 εκατ. ευρώ.

Σε ότι αφορά στο δημόσιο και συγκεκριμένα την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων έχει βγάλει στο σφυρί διάφορα ακίνητα οι πληστειριασμοί των οποίων έχουν προγραμματιστεί από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Απρίλιο.

Ενδεικτικά αναφέρονται δύο πλειστηριασμοί που θα γίνουν στο Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών στις 20 Ιανουαρίου 2016 και αφορούν σε οικόπεδο με διώροφη οικοδομή με τιμή πρώτης προσφοράς τις 320.000 ευρώ και σε χώρο γραφείου με τιμή πρώτης προσφοράς 32.000 ευρώ.

Άλλα ακίνητα που έχουν βγει στο σφυρί για χρέη προς το δημόσιο είναι αγροτεμάχιο 1,6 στρέμματα στη Χαλκιδική με τιμή πρώτης προσφοράς 10.400 ευρώ, διαμέρισμα 66 τ.μ. στη Θεσσαλονίκη και οικόπεδο 461 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 56.000 ευρώ κλπ.

Ένα διαμέρισμα βγαίνει στο σφυρί για χρέος 1050 ευρώ!!!

Σχετικές ειδήσεις