ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Είπα – ξείπα» από τον Παπαδημητρίου: Δεν εννοούσα ότι θα μειωθεί το αφορολόγητο

«Είπα – ξείπα» από τον Παπαδημητρίου: Δεν εννοούσα ότι θα μειωθεί το αφορολόγητο

Όπισθεν ολοταχώς από τις δηλώσεις του με τις οποίες άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω μείωσης του αφορολόγητου, έκανε ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Ο κ. Παπαδημητρίου σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ-1, τα …μάζεψε λέγοντας ότι «δεν χρησιμοποίησε τις σωστές εκφράσεις».

Την ίδια στιγμή, ο υπουργός Οικονομίας – διαψεύδοντας ακόμα και τα επίσημα στοιχεία από την Εργάνη, δήλωσε ότι δεν τεκμηριώνεται πως υπάρχουν μισθοί των 200 ευρώ.

Μάλιστα, ο κ. Παπαδημητρίου είδε και την …ανάπτυξη αν έρχεται, μαζί με τη μείωση της ανεργίας!

Υπενθυμίζεται ότι χθες Κυριακή 22 Ιανουαρίου, από τα Τρίκαλα όπου βρέθηκε, είχε πει σχετικά με το αφορολόγητο ότι τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση εάν αποτελεί «κόκκινη γραμμή» για την κυβέρνηση το ύψος του αφορολογήτου ορίου, ο κ. Παπαδημητρίου απάντησε λέγοντας πως το συγκεκριμένο θέμα, όπως και άλλα αποτελούν αντικείμενο διαπραγματεύσεων.

«Προσπαθούμε να κρατήσουμε το όριο που υπάρχει τώρα, δεν γνωρίζουμε όμως αν θα μπορέσουμε να το κρατήσουμε. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομίας.

Σχετικές ειδήσεις