ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τι θα κριθεί στο Βερολίνο στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας

Τι θα κριθεί στο Βερολίνο στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας
Στο Βερολίνο θα κριθεί τελικώς η επόμενη μέρα της Ελλάδας...

Στο Βερολίνο, στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, θα κριθεί τελικώς η επόμενη μέρα της Ελλάδας, εντός ή εκτός της Ευρωζώνης, για τα επόμενα χρόνια.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου στις συναντήσεις που θα έχει με την Γερμανίδα καγκελάριο κ. Αγκελα Μέρκελ και τον υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησης κ. Βόλφαγκ Σόιμπλε, θα εξετάσει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα απεγκλωβισμού της χώρας από τη σημερινή πρωτόγνωρη κρίση και θα τεθεί ενώπιος ενωπίω με τα δεδομένα που διαμορφώνονται αυτή τη στιγμή για τη χώρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ελληνική αποστολή ταξιδεύει για τη γερμανική πρωτεύουσα έχοντας στην πραγματικότητα μια και μοναδική γραμμή άμυνας: τη μη έξοδο της χώρας από το ευρώ.

Αυτό είναι ένα αδιαπραγμάτευτο σημείο για την ελληνική κυβέρνηση, η οποία θα επιχειρήσει να διασκεδάσει τις κακές εντυπώσεις από τις έως τώρα καθυστερήσεις στην εφαρμογή τω συμφωνηθέντων και να εξασφαλίσει άλλη μια ευκαιρία – την τελευταία – για τη διάσωση της εγχώριας οικονομίας.

Διαβάστε περισσότερα στο: newscode.gr