ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα – Ξεκινούν οι διαδικασίες για τις αποζημιώσεις

Φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα – Ξεκινούν οι διαδικασίες για τις αποζημιώσεις

Από την Τετάρτη (29/11/2017) θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες της Μάνδρας, καθώς τα κλιμάκια των μηχανικών της Περιφέρειας Αττικής και του Στρατού ολοκληρώνουν την καταγραφή και τους ελέγχους των καταστροφών που υπέστησαν σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Γιάννη Βασιλείου, αυτή τη στιγμή εξετάζεται, υπογράφεται και θα ανακοινωθεί άμεσα, ο ταχύτερος τρόπος διεκπεραίωσης της όλης διαδικασίας για την απονομή των 5.000 και 8.000 ευρώ.

Στο μεταξύ σε όλα τα ρέματα της Μάνδρας και της Νέας Περάμου - μπαζωμένα και μη - συνεχίζονται ασταμάτητα οι εργασίες διάνοιξης από οχήματα του Στρατού, της Περιφέρειας, των Δήμων και ιδιωτών. Εξαιτίας όμως των «βουνών» από φερτά υλικά που τα έχουν κυριολεκτικά επικαλύψει, απαιτείται χρόνος και λύσεις σε ερωτήματα που ανακύπτουν και «που ευτυχώς επιλύονται στο μεγαλύτερο μέρος τους άμεσα από τους μηχανικούς που επιβλέπουν τις εργασίες», σημειώνει στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπεριφερειάρχης, συμπληρώνοντας ότι «η επιχείρηση αυτή προχώρα καλά, ταχύτατα και συντονισμένα».

Πηγή: Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων