ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τουρισμός Για Όλους - Αποτελέσματα: Δείτε ΕΔΩ αν είστε δικαιούχος

Τουρισμός για Όλους: Ανακοινώθηκαν τα πρώτα αποτελέσματα για το Πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους» του Υπουργείου Τουρισμού.

Συγκεκριμένα, όπως ήταν αναμενόμενο, αναρτήθηκε το προσωρινό Μητρώο Δικαιούχων-Ωφελουμένων και ο προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων στην ηλεκτρονική εφαρμογή tourism4all.gov.gr.

Οι υποψήφιοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής και απορρίφθηκε, θα έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ηλεκτρονική ένσταση μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας.

Μετά από την εξέταση των ενστάσεων θα αναρτηθεί το Οριστικό Μητρώο Δικαιούχων—Ωφελουμένων και ο οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΑΙΝΑΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ

Το Τελικό Μητρώο Δικαιούχων-Ωφελουμένων για τους οποίους θα εκδοθεί e-voucher θα διαμορφωθεί με ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των αιτήσεων από το οριστικό Μητρώο.

Ο δικαιούχος και τα ωφελούμενα μέλη του e-voucher επιλέγουν κατάλυμα από το Μητρώο Παρόχων και με δική τους ευθύνη κάνουν τη σχετική κράτηση αναφέροντας ότι είναι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού και κάτοχοι e-voucher.

Aπό το μητρώο παρόχων ενημερώνονται για τη δηλωθείσα, από τον πάροχο, τιμή συνεργασίας. Η τιμή συνεργασίας επιδοτείται από το πρόγραμμα σε ποσοστό 50% (ή 60% ως ορίζεται) και με ανώτατο ποσό τα 30€/το άτομο/ανά διανυκτέρευση και ο δικαιούχος συμμετέχει πληρώνοντας το υπόλοιπο. Η διαμονή των 4 διανυκτερεύσεων είναι προϋπόθεση.

Η συμφωνία με το κατάλυμα για το κόστος παραμονής στο κατάλυμα για περισσότερο διάστημα γίνεται μεταξύ παρόχου και το Υπουργείο Τουρισμού δεν εμπλέκεται.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καστελόριζο - «Θερμό επεισόδιο»: Οι Τούρκοι στοχοποιούν ελληνικές πόλεις με βαλλιστικούς πυραύλους