ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Επισήμων Ελέγχων

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Επισήμων Ελέγχων

Σημειώνεται τέλος ότι η θητεία του Προέδρου, των μελών και της γραμματείας της Συντονιστικής Επιτροπής Επίσημων Ελέγχων (ΣΕΕΕ) ορίζεται διετής.

Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοίνωσε τα μέλη τα οποία απαρτίζουν τη Συντονιστική Επιτροπή Επισήμων Ελέγχων (ΣΕΕΕ).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η επιτροπή αποτελεί από τους:

α) Γεώργιο Στρατάκο, Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως Πρόεδρο.

β) Βασίλειο Μιχαλόπουλο, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών, ειδικότητας ΠΕ Γεωπόνων, με βαθμό Α΄, προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Τροφίμων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Διονύσιο Γραμματικό, υπάλληλο του ίδιου κλάδου, ειδικότητας, βαθμού και Γενικής Διεύθυνσης, προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων.

γ) Απόστολο Πολύμερο, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών, ειδικότητας ΠΕ Γεωπόνων,με βαθμό Α΄, προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Αννούλα Μαυρίδου, υπάλληλο του ίδιου κλάδου, ειδικότητας, βαθμού και Γενικής Διεύθυνσης, προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προστασίας Φυτικής Παραγωγής.

δ) Θωμά Αλεξανδρόπουλο, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών, ειδικότητας ΠΕ Κτηνιάτρων, με βαθμό Α΄, προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Κτηνιατρικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Δέσποινα Παπανικολάου, υπάλληλο του ίδιου κλάδου, ειδικότητας, βαθμού και Γενικής Διεύθυνσης, προϊσταμένη κατ' αναπλήρωση της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας.

ε) Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Γενικό Διευθυντή του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Μπαρμπέρη, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Χημικών, ειδικότητας ΠΕ Χημικών, με βαθμό Α΄, προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ασφάλειας Τροφίμων, του ίδιου Φορέα.

2. Γραμματέα της Επιτροπής ορίζουμε τη Γεωργία Τσαγδή, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, με βαθμό Α΄, της Διεύθυνσης Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με αναπληρωτή τον Χρήστο Μανούρα, υπάλληλο του ίδιου κλάδου, βαθμού, Διεύθυνσης και Γενικής Διεύθυνσης.

Σημειώνεται τέλος ότι η θητεία του Προέδρου, των μελών και της γραμματείας της Συντονιστικής Επιτροπής Επίσημων Ελέγχων (ΣΕΕΕ) ορίζεται διετής.