ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα καλύτερα Altcoins για κέρδη 200% αυτήν την εβδομάδα!

Τα καλύτερα Altcoins για κέρδη 200% αυτήν την εβδομάδα!

Η αγορά κρυπτονομισμάτων φαίνεται να ξεκινάει την εβδομάδα με σχετικά μειωμένες τιμές στα μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα της αγοράς.

Η αγορά κρυπτονομισμάτων φαίνεται να ξεκινάει την εβδομάδα με σχετικά μειωμένες τιμές στα μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα της αγοράς. Ωστόσο, οι τιμές φαίνεται να ανακάμπτουν από την πτώση του Σαββατοκύριακου, με το Bitcoin να ανεβαίνει περίπου 2% το τελευταίο 24ωρο.

Ωστόσο, η διόρθωση αυτή, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να αγοράζετε τα καλύτερα altcoins και να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας αυτήν την εβδομάδα. Φυσικά, ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και νεότερα altcoins, τα οποία όπως θα δούμε είναι έτοιμα να κυκλοφορήσουν αυτή την εβδομάδα και να προσφέρουν εξαιρετικές αποδόσεις στους επενδυτές τους. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

1. Dogeverse: Το πρώτο πραγματικά multi-chain meme coin

Το Dogeverse αποτελεί μια πρωτοποριακή εξέλιξη στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, συγχωνεύοντας την κουλτούρα του Dogecoin με την καινοτόμα τεχνολογία blockchain και το ποντάρισμα (staking). Ως το πρώτο πραγματικά multi-chain meme coin, το Dogeverse λειτουργεί σε όλα τα μεγάλα δίκτυα, όπως το Ethereum, το Solana και το Avalanche, προσφέροντας στους επενδυτές μεγάλη προσβασιμότητα και ευελιξία.

Οι δυνατότητες ανόδου της τιμής του είναι εξαιρετικές, αρχικά για το γεγονός ότι η ζήτηση των meme coins με θεματολογία το doge αναμένεται να σημειώσει μια σημαντική ζήτηση τις επόμενες ημέρες. Ο λόγος κυρίως είναι ότι η 20η Απριλίου έχει οριστεί ως η μέρα του Doge, προκειμένου να τιμήσει την δημοτικότητα του κορυφαίου meme coin.

Επιπλέον, η προπώλησή του Dogeverse διεξάγεται σε στάδια με αυξανόμενη τιμή, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλα κέρδη όσων επενδύσουν νωρίς. Τέλος, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και το γεγονός ότι το $DOGEVERSE έχει ήδη καταφέρει να ξεπεράσει τα 4,5 εκατομμύρια δολάρια στο presale, γεγονός που αντανακλά τη μεγάλη ζήτηση από μέρους των επενδυτών.

Αγορά Dogeverse

2. Slothana: Ένα πολλά υποσχόμενο meme coin στο Solana

Το Slothana ($SLOTH) αποτελεί ένα επίσης από τα καλύτερα meme coins της αγοράς αυτήν τη στιγμή, το οποίο σημειώνει μια εξαιρετική προπώληση. Ο αστείος χαρακτήρας του Sloth σε συνδυασμό με την αυξημένη ζήτηση των meme coins στο Solana blockchain, έχει οδηγήσει στην συγκέντρωση πάνω από 10 εκατομμυρίων δολαρίων για το έργο.

Μάλιστα, κρίνοντας από τα αινιγματικά tweets του Slothana, όλα δείχνουν πως η επίσημη κυκλοφορία του θα είναι αυτές τις ημέρες. Πολύ πιθανόν μάλιστα να γίνει στις 20 Απριλίου, λόγω της συμβολικής μέρας που προαναφέραμε.
Αν και το $SLOTH δεν έχει αποκαλύψει αναλυτικές πληροφορίες για την μετέπειτα πορεία του, θεωρούμε ότι η τιμή του θα μπορούσε να σημειώσει εύκολα μια άνοδο 200%. Καλό λοιπόν θα ήταν να βιαστείτε, αφού η προπώληση θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα.

Αγορά Slothana

3. 99bitcoins: Καινοτόμος πλατφόρμα learn-to-earn

Το 99Bitcoins αποτελεί την τρίτη μας επιλογή, λόγω των μεγάλων προοπτικών που φαίνεται να παρουσιάζει. Ειδικότερα, το έργο αξιοποιεί μια σύγχρονη πλατφόρμα learn-to-earn, μέσα από την οποία οι κάτοχοι των tokens του έργου μπορούν να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις για τις επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα, κερδίζοντας ταυτόχρονα σημαντικές ανταμοιβές. Η προπώληση του έργου έχει ήδη ξεκινήσει και μάλιστα, μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να ξεπεράσει τα 300 χιλιάδες δολάρια.

Αγορά 99Bitcoins

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.