ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Για Πετρέλαιο Θέρμανσης επιλέξτε Revoil και…

Για Πετρέλαιο Θέρμανσης επιλέξτε Revoil και…

«Ανεβάστε τη θερμοκρασία κατεβάζοντας τα έξοδά σας!»

Επειδή κάθε σταγόνα μετράει... η Revoil παρέχει στους καταναλωτές της Αττικής την Έξυπνη Επιλογή και στο Πετρέλαιο Θέρμανσης!

Επικοινωνήστε, σήμερα κιόλας, με το Τμήμα Θέρμανσης Revoil στο 211 18 19 000 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση retail@revoil.gr και δώστε την παραγγελία σας εύκολα & προπαντός οικονομικά και επωφεληθείτε από:

  • Τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.
  • Την άριστη ποιότητα και την εγγυημένη ποσότητα παράδοσης.
  • Τη δυνατότητα πληρωμής με πιστωτικές κάρτες έως και σε 6 άτοκες δόσεις.

  • Την εκτέλεση της παραγγελίας εντός 24 ωρών από την λήψη της ή στο χρόνο που σας εξυπηρετεί, μέσω του ιδιόκτητου στόλου βυτίων της Revoil.
  • ΔΩΡΟ 10€ καύσιμα για το αυτοκίνητό σας!*

Το Πετρέλαιο Oikoplus της Revoil είναι η πλέον σύγχρονη πρόταση θέρμανσης, γιατί εξασφαλίζει:

1. Αύξηση της απόδοσης, λόγω βελτιωμένης καύσης: Με μικρότερη ποσότητα πετρελαίου επιτυγχάνεται το ίδιο θερμικό αποτέλεσμα με αυτό του συμβατικού.

2. Εξοικονόμηση ενέργειας, λόγω καθαρότητας του καυστήρα: Μείωση των επικαθήσεων αιθάλης στα τοιχώματα του καυστήρα, ενώ οι υπάρχουσες επικαθίσεις απομακρύνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

3. Εξοικονόμηση κόστους καθαρισμού και συντήρησης καυστήρα: Τέρμα στις σκληρές επικαθήσεις ή στο κολλώδες στρώμα αιθάλης. Τα τοιχώματα του καυστήρα επικαλύπτονται με ένα λεπτό, στεγνό υπόλειμμα που απομακρύνεται εύκολα.

4. Λιγότερα καυσαέρια, σημαντική μείωση των εκπομπών ρύπων: Μέσω της βελτιωμένης αντίδρασης καύσεως ελαχιστοποιούνται οι εκπομπές καυσαερίων.

5. Καλύτερος έλεγχος κατά τη διαδικασία γεμίσματος της δεξαμενής: Μείωση του αφρισμού κατά τη διαδικασία γεμίσματος της δεξαμενής.

Κάντε και εσείς την Έξυπνη Επιλογή: Επιλέξτε Revoil και «ανεβάστε τη θερμοκρασία κατεβάζοντας τα έξοδά σας!»

*Η ελάχιστη παραγγελία παράδοσης είναι 500lt. Το ΔΩΡΟ 10€ καύσιμα ισχύει για παραγγελίες άνω των 1.000lt Πετρελαίου Θέρμανσης.