ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στο ΥΠΟΙΚ ο Τσίπρας-Έκτακτη σύσκεψη της ομάδας διαπραγμάτευσης

Στο ΥΠΟΙΚ ο Τσίπρας-Έκτακτη σύσκεψη της ομάδας διαπραγμάτευσης

Σύσκεψη της Ομάδας Πολιτικής Διαπραγμάτευσης πραγματοποιείται στο υπουργείο Οικονομικών - Όλα δείχνουν ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την επίτευξη της πολυπόθητης συμφωνίας και ο Αλέξης Τσίπρας παίρνει πάνω του όλο το βάρος της διαδικασίας.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μετέβη στο γραφείο του Γιάνη Βαρουφάκη.

Η Ομάδα Πολιτικής Διαπραγμάτευσης συνεδριάζει προκειμένου να συντονίσει την πορεία των διαπραγματεύσεων προκειμένου η διαπραγμάτευση να έχει το συντομότερο δυνατόν αίσιο αποτέλεσμα χωρίς αγκυλώσεις.

syskepsi1

Σκοπός της κυβέρνησης είναι η συμφωνία να κλείσει πριν τις 5 Ιουνίου, κάτι το οποίο επανέλαβε σήμερα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Το "παρών" στη σύσκεψη δίνουν ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης και μέλη της Επιτροπής διαπραγμάτευσης.

Ο πρωθυπουργός φαίνεται ότι δίνει ιδαίτερο βάρος στις πολιτικές ζυμώσεις που είχε με τη Μέρκελ, τον Ολάντ, τον Γιούνκερ, αλλά και στην επικοινωνία με τις ΗΠΑ και τον κ. Λιου.

Σχετικές ειδήσεις