ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Από Δευτέρα μπαίνουν οι πρόωρες συντάξεις» από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

«Από Δευτέρα μπαίνουν οι πρόωρες συντάξεις» από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Από τη Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει η πληρωμή από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για την πρόωρη σύνταξη και μάλιστα αναδρομικά για τα ποσά των τριών τελευταίων μηνών. Αυτό έκανε γνωστό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος σε δήλωση του και σύμφωνα με ενημέρωση που είχε από το ΥπΑΑΤ.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία πίστωση είχε γίνει στα μέσα Δεκεμβρίου και αφορούσε την πρόωρη σύνταξη του μηνός Νοεμβρίου.

Πιο αναλυτικά, στη δήλωσή του ο βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρει τα εξής: «Αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία που υπάρχει σχετικά με την καταβολή των πρόωρων αγροτικών συντάξεων. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε λοιπόν ότι η καταβολή τους θα ξεκινήσει από Δευτέρα. Οι δικαιούχοι θα δουν από τις αρχές της άλλης εβδομάδας να πιστώνεται στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς το ποσό της σύνταξης καθώς και τα αναδρομικά ποσά των τελευταίων τριών μηνών. Η κυβέρνηση στέκεται στο πλευρό του μικρομεσαίου αγρότη και τον στηρίζει με όλα τα διαθέσιμα εργαλεία. Οποιαδήποτε άλλη αναπαραγωγή του θέματος δεν συμμερίζεται τις ανησυχίες των δικαιούχων αντιθέτως δημιουργεί το έδαφος για αντιπολιτευτικές πολιτικές εις βάρος τους».

Σχετικές ειδήσεις