ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το ΔΝΤ αναζητεί τρόπο να φύγει από την Ελλάδα!

Το ΔΝΤ αναζητεί τρόπο να φύγει από την Ελλάδα!
Στην αποκάλυψη αυτή προχωράει σήμερα σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» η οποία και επικαλείται πηγή που πρόσκειται σε μέλος του ΔΣ του Διεθνούς...

Στην αποκάλυψη αυτή προχωράει σήμερα σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» η οποία και επικαλείται πηγή που πρόσκειται σε μέλος του ΔΣ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ο οποίος μάλιστα διάκειται φιλικά προς την χώρα μας.


Σύμφωνα με τα λεγόμενα της πηγής το ΔΝΤ θα εγκρίνει μεν το νέο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα που αποφασίστηκε στην Σύνοδο Κορυφής το Σεπτέμβριο αλλά αυτή θα είναι και η τελευταία ευκαιρία της χώρα μας.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα αν δεν εφαρμοστεί με ακρίβεια το Πρόγραμμα Σταθερότητας και ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις του, τις οποίες και μετέφερε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος στην επικεφαλής του Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, όταν θα γίνει η μεθεπόμενη επιθεώρηση της Ελληνικής οικονομίας το Δεκέμβριο το ταμείο θα δηλώνει ότι δεν «μπορεί άλλο».


Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία συνεδρίαση του Ταμείου, που ενέκρινε το ποσό των 5 δις. ευρώ για την Ελλάδα ήταν θυελλώδης.

Διαβάστε περισσότερα στο newscode.gr