ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σ. Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): «Συζητούσαμε το Grexit. Δεν είναι από το μηδέν όσα αποκάλυψε ο Ολάντ»

Σ. Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): «Συζητούσαμε το Grexit. Δεν είναι από το μηδέν όσα αποκάλυψε ο Ολάντ»

Την αποκάλυψη - βόμβα ότι στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ έχει συζητηθεί συστηματικά το ενδεχόμενο του Grexit, και μάλιστα εν γνώσει της ηγετικής ομάδας, έκανε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Σάκης Παπαδόπουλος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και ερωτώμενος για τις αποκαλύψεις του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ σχετικά με το αίτημα του Αλέξη Τσίπρα προς τον Βλαντιμίρ Πούτιν να τυπώσει δραχμές στη Ρωσία, ο κ. Παπαδόπουλος ούτε λίγο, ούτε πολύ επιβεβαίωσε το ενδεχόμενο αυτό, τονίζοντας ότι τα «δεν είναι από το μηδέν αυτά που αποκαλύπτονται. Ήταν πάρα πολύ συγκρουσιακές οι επαφές μας και μας πίεζαν πολύ σκληρά. Είχε αναπτυχθεί μια φιλολογία ότι στο έσχατο της σύγκρουσης θα έπρεπε να αναζητήσουμε τις άλλες λύσεις. Νομίζω ο ΥΠΟΙΚ εκείνης της περιόδου, ο κ. Βαρουφάκης έβαζε στο τραπέζι το ενδεχόμενο να φύγουμε από την Ευρωζώνη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, προχώρησε ένα βήμα παρακάτω επιβεβαιώνοντας ότι ο κ. Βαρουφάκης δεν λειτουργούσε αυτόνομα αλλά ότι όλα αυτά τα ενδεχόμενο συζητούνταν στο επίπεδο του ηγετικού επιτελείου της κυβέρνησης, στην κοινοβουλευτική ομάδα και στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Παπαδόπουλου.

Σχετικές ειδήσεις