ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Όλα στα «κοράκια» - Ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει τα πάντα στο «σφυρί»

Όλα στα «κοράκια» - Ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει τα πάντα στο «σφυρί»

Τριάντα πλειστηριασμοί θα πραγματοποιηθούν σήμερα στα Ειρηνοδικεία της Αττικής παρά την αποχή των συμβολαιογράφων

Στο Newsbomb.gr οι πλειστηριασμοί που θα γίνουν σήμερα παρά την αποχή των συμβολαιογράφων. Ακόμα και για χρέη 1.000 ευρώ εκποιούνται εμπορικά ακίνητα και σπίτια!

Της Αμέλιας Αναστασάκη

Ξεχειλίζει η οργή των πολιτών. Κανένα έλεος και καμία ντροπή από την κυβέρνηση της Αριστεράς που αποφάσισε να πετάξει τον κόσμο έξω από τα σπίτια του και να τους πάρει όλη την περιουσία. Το «σύνθημα« του πρωθυπουργού δεν είναι πια «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», αλλά «φτωχοποίηση για όλους».

Βγάζουν στο «σφυρί» για χρέος 9.000 ευρώ διαμέρισμα στο Μαρούσι, για χρέος 5.686 ευρώ ένα οικόπεδο και δύο καταστήματα στην περιοχή των Αχαρνών, ενώ για χρέος 8.725 ευρώ δύο διαμερίσματα στο Περιστέρι! Αυτή είναι η κοινωνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Το Newsbomb.gr έψαξε και αποκαλύπτει πώς ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβερνητική του «συντροφιά» ενώ είχαν υποσχεθεί ότι θα προστατέψουν την περιουσία των Ελλήνων πολιτών, έχουν βαλθεί να τα ξεπουλήσουν όλα.

Η μέγγενη γύρω από τους δανειολήπτες που δεν εξυπηρετούν τις υποχρεώσεις τους σφίγγει, καθώς ο χρόνος ήδη μετρά αντίστροφα.

Πλειστηριασμοί και κατασχέσεις είναι πλέον γεγονός.

Εκατομμύρια πολίτες και επαγγελματίες βρίσκονται αντιμέτωποι με αυτόν τον εφιάλτη. Μόνο σήμερα είναι προγραμματισμένοι 30 πλειστηριασμοί διαμερισμάτων, κατοικιών, αγροτεμαχίων, καταστημάτων και οικοπέδων, ενώ σχεδόν 600 πλειστηριασμοί ακίνητης περιουσίας είναι προγραμματισμένοι ως το τέλος του 2016. Μάλιστα, εκτιμάται ότι τον επόμενο χρόνο ο αριθμός τους αναμένεται να ξεπεράσει τους 3.000.

Αυτοί είναι οι πλειστηριασμοί που θα πραγματοποιηθούν σήμερα(19/10/2016) στα Ειρηνοδικεία Αττικής, και τους φέρνει στο φως το Newsbomb.gr.

neo
neo 2

Σχετικές ειδήσεις